Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD 2: Regnskab og Økonomistyring

Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Startdatoer
Herning
Efterårsfag: August/September 
63.000 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
63.000 DKK
Århus
Efterårsfag: August/September 
63.000 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
63.000 DKK

Kursusbeskrivelse

hd_regnskab_og_økonomistyring

HD2: Regnskab og Økonomistyring

HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring er en dyb specialisering, som giver dig et indgående indblik i en virksomheds økonomi og regnskab. Specialiseringen træner dig i at identificere, formulere, analysere og løse komplekse erhvervsøkonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

På HD i Regnskab og Økonomistyring dykker du helt ned i det erhvervsøkonomiske felt gennem en række specialiserede fag. Du får en faglig ekspertise, du kan bruge i løsningen af komplicerede problemstillinger inden for økonomistyring, regnskab og ekstern rapportering.

Dit udbytte

Gennem HD-studiet i Regnskab og Økonomistyring opnår du kompetencer til at tage ansvaret for en virksomheds økonomistyring, herunder aflæggelse af det eksterne regnskab og kendskab til de dertilhørende systemer.

Du bliver i stand til at danne dig et overblik over en virksomheds økonomiske situation og gå i dybden med de dele af virksomhedens organisatoriske og strategiske økonomiske forhold, der trænger til forbedringer gennem systematisk analyse og udvikling.

Desuden bliver du kvalificeret til at tackle virksomhedens strategiske og organisatoriske problemstillinger, og du vil være i stand til at påtage dig et ledelsesansvar.

  Video

  Målgruppe

  HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring er relevant for dig, hvis du varetager eller ønsker at varetage løsningen af typiske arbejdsopgaver i virksomheders økonomi- og finansfunktioner, for eksempel som konsulent eller revisor.

  Med en HD-specialisering i Regnskab og Økonomistyring kan du varetage jobfunktioner såsom økonomichef, regnskabschef, controller, rådgiver inden for virksomhedens økonomistyring og de dertilhørende systemer eller karriereudvikling, revisor, erhvervsrådgiver i finansiel virksomhed eller IT-konsulent.

  Adgangskrav

  For at blive optaget på HD 2. del skal du både opfylde kravet om en adgangsgivende uddannelse samt kravet om to års erhvervserfaring.

  Eksamen og diplom

  Det enkelte fagmodul består af en undervisningsdel, der afsluttes med en eksamen. I enkelte tilfælde skal der i løbet af undervisningen afleveres opgaver, som indgår i eksamen.

  Deltagerbetalingen omfatter tre eksamensforsøg. Du bliver automatisk tilmeldt den første ordinære eksamen i umiddelbar forlængelse af undervisningen på hvert fag. Prøverne gennemføres én gang om året med mulighed for omprøve ved reeksamen i februar eller august.

  Eventuel framelding til eksamen skal ske senest en uge før, at prøven afholdes eller påbegyndes. Du kan ikke framelde dig eksamen i det afsluttende projekt. Hvis du ikke afleverer et projekt inden for afleveringsfristen, bruger du et eksamensforsøg og skal dermed skrive en helt ny opgave. 

  Pris

  Prisen for en samlet HD 2. del er 63.000 kr.

  Deltagerbetalingen opkræves semestervis for det antal fag, du har tilmeldt dig, og dækker omkostninger til undervisning, tre eksamensforsøg per fag og administration, samt giver dig ret til at følge undervisningen i det semester, du er optaget i. Du betaler således ikke for hele uddannelsen på én gang. 

  Om udbyderen

  Aarhus BSS

  Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om HD 2: Regnskab og Økonomistyring
  Den kursusansvarlige vil kontakte dig
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  Kontaktinfo

  Aarhus BSS - HD, MBA & Master

  Bartholins Allé 14, Bygning 1327
  8000 Århus

  Telefon: 87150720


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om HD 2: Regnskab og Økonomistyring

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
  Kundecase
  Michael Kirkeby, Erhvervsdirektø...

  "Jeg er ikke i tvivl om, at uddannelsen er med til at fastholde min markedsværdi – også i fremtiden."

  Læs mere