HD 2. del Regnskab og Økonomistyring

Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Startdatoer
Herning
august 2023 
65.400 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
65.400 DKK
Århus
Efterårsfag: August/September 
65.400 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
65.400 DKK
Fall 2023 
65.400 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

hd_regnskab_og_økonomistyring

HD2: Regnskab og Økonomistyring

HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring er en dybdegående specialisering som giver dig et indblik i en virksomheds økonomi og regnskab. Du vil få kompetencerne til at tage ansvaret for virksomhedens økonomistyring og aflæggelse af det eksterne regnskab. 

På HD i Regnskab og Økonomistyring dykker du helt ned i det erhvervsøkonomiske felt gennem en række specialiserede fag. Du får en faglig ekspertise, du kan bruge i løsningen af komplicerede problemstillinger inden for økonomistyring, regnskab og ekstern rapportering. 

Hvad lærer du? 

Du vil få kompetencer til at tage ansvaret for en virksomheds økonomistyring, herunder aflæggelse af det eksterne regnskab og kendskab til de dertilhørende systemer. 

 Gennem HD-studiet i Regnskab og Økonomistyring opnår du kompetencer til at tage ansvaret for en virksomheds økonomistyring, herunder aflæggelse af det eksterne regnskab og kendskab til de dertilhørende systemer. 

Du bliver i stand til at danne dig et overblik over en virksomheds økonomiske situation og gå i dybden med de dele af virksomhedens organisatoriske og strategiske økonomiske forhold, der trænger til forbedringer gennem systematisk analyse og udvikling - både på strategisk, taktisk og operationelt niveau. 

  Video

  Målgruppe

  Specialiseringen Regnskab og Økonomistyring henvender sig til dig, der arbejder med, eller ønsker at arbejde med, de typiske opgaver i en organisations økonomi- og finansfunktioner, eksempelvis konsulent eller revisor. 

  Med HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring kan du varetage jobfunktioner såsom økonomichef, regnskabschef, controller, rådgiver inden for virksomhedens økonomistyring og de dertilhørende systemer eller karriereudvikling, revisor, erhvervsrådgiver i finansiel virksomhed eller IT-konsulent. 

  Adgangskrav 

  For at blive optaget på HD 2. del skal du opfylde kravet om en adgangsgivende uddannelse samt kravet om to års erhvervserfaring. 

  En række forskellige eksaminer er adgangsgivende til specialiseringen i Regnskab og økonomistyring, deriblandt hvis du har taget en HD 1. del. 

  Du skal desuden kunne dokumentere to års relevant erhvervserfaring.Det er i hovedtræk arbejde, der giver indblik i en virksomheds økonomiske og organisatoriske funktioner.

  Eksamen og diplom

  I løbet af dit studie vil du møde forskellige typer af undervisning. Både traditionelle forelæsninger, holdundervisning og seminarer, der består af seminarmøder, hvor man diskuterer en seminarrapport. I nogle fag vil du skulle aflevere opgaver, der kommer til at indgå i eksamen. 

  Fælles for alle er fag er, at de afsluttes med en eksamen. HD-afhandlingen er det sidste modul på uddannelsen og omfatter primært dit eget arbejde med afhandlingen, vejledt af en underviser. 

  HD 2. del-studiet er en diplomuddannelse, der giver dig titlen Graduate Diploma in Business Administration. 

  Pris

  Prisen for en samlet HD 2. del er 65.400 kr. 

    

  Du betaler kun for de fag, du er tilmeldt på de enkelte semestre. Du skal altså ikke betale for hele uddannelsen på én gang. Vælger du færre fag på et semester, betaler du derfor også kun for de fag.  

  Om udbyderen

  Aarhus BSS

  Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om HD 2. del Regnskab og Økonomistyring
  Den kursusansvarlige vil kontakte dig
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  Kontaktinfo

  Aarhus BSS - HD, MBA & Master

  Bartholins Allé 14, Bygning 1327
  8000 Århus

  Telefon: 87150720


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om HD 2. del Regnskab og Økonomistyring

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
  Kundecase
  Michael Kirkeby, Erhvervsdirektø...

  "Jeg er ikke i tvivl om, at uddannelsen er med til at fastholde min markedsværdi – også i fremtiden."

  Læs mere