Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Startdatoer
Herning
Efterårsfag: August/September 
63.000 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
63.000 DKK
Århus
Efterårsfag: August/September 
63.000 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
63.000 DKK

Kursusbeskrivelse

HD 2: Business

Business er den brede og fleksible HD 2. del – perfekt til dig, der gerne vil være i stand til at arbejde tværfagligt eller selv sammensætte din specialisering. Her lærer du at analysere og løse en bred vifte af erhvervsøkonomiske problemstillinger på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

HD Business er bygget op omkring valgfag, så du selv kan tone din uddannelse. Du kan enten gå i en specifik retning som fx ledelse, finansiering, finansiel rådgivning, salg og marketing. Eller du kan sammensætte en tværfaglig specialisering, der matcher din specifikke jobsituation og karriereønsker.

Dit udbytte

Gennem HD-studiet i Business opnår du kompetencer til at tage ansvar for de jobfunktioner, som du varetager. Afhængigt af den fagkombination du vælger, får du viden og færdigheder til den konkrete problemløsning, og du vil være i stand til at påtage dig et ledelsesansvar.

Du bliver i stand til at danne dig et overblik over en virksomheds økonomiske situation og gå i dybden med de dele af virksomhedens organisatoriske og strategiske økonomiske forhold, der har behov for forbedringer gennem systematisk analyse og udvikling. Desuden får du en tværfaglig indsigt i en organisations vigtigste økonomiske områder, der gør dig i stand til på ledelsesniveau at problemløse og løbende forbedre og udvikle virksomhedens forretningsmodel.

Video

Målgruppe

HD 2. del i Business er relevant for en lang række funktioner i private virksomheder og offentlige institutioner, fordi du selv har mulighed for at vælge fag på tværs af fagområder og sammensætte netop den fagkombination, der er relevant for dig og dine arbejdsopgaver.

Med en HD-specialisering i Business kan du varetage jobfunktioner på ledelsesniveau, blandet andet som projektleder, HR-konsulent, indkøbschef, sales manager, kundechef, investeringsrådgiver, IT-konsulent, bankrådgiver, controller, analysechef eller administrationschef.

Adgangskrav

For at blive optaget på HD 2. del skal du både opfylde kravet om en adgangsgivende uddannelse samt kravet om to års erhvervserfaring.

Eksamen og diplom

Det enkelte fagmodul består af en undervisningsdel, der afsluttes med en eksamen. I enkelte tilfælde skal der i løbet af undervisningen afleveres opgaver, som indgår i eksamen.

Deltagerbetalingen omfatter tre eksamensforsøg. Du bliver automatisk tilmeldt den første ordinære eksamen i umiddelbar forlængelse af undervisningen på hvert fag. Prøverne gennemføres én gang om året med mulighed for omprøve ved reeksamen i februar eller august.

Eventuel framelding til eksamen skal ske senest en uge før, at prøven afholdes eller påbegyndes. Du kan ikke framelde dig eksamen i det afsluttende projekt. Hvis du ikke afleverer et projekt inden for afleveringsfristen, bruger du et eksamensforsøg og skal dermed skrive en helt ny opgave. 

Pris

Prisen for en samlet HD 2. del er 63.000 kr.

Deltagerbetalingen opkræves semestervis for det antal fag, du har tilmeldt dig, og dækker omkostninger til undervisning, tre eksamensforsøg per fag og administration, samt giver dig ret til at følge undervisningen i det semester, du er optaget i. Du betaler således ikke for hele uddannelsen på én gang. 

Om udbyderen

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om HD 2: Business
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus BSS - HD, MBA & Master

Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Telefon: 87150720


Få information

Udfyld formularen for mere information om HD 2: Business

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.