Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master of Business Administration (MBA)

Aalborg Universitet
2 år
Masteruddannelser
Aalborg
189.000 DKK Momsfri

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

Aalborg Universitet udbyder en fuldt akkrediteret videreudvikling af den klassiske Master of Business Administration (MBA). Uddannelsen baserer sig på AAU’s avancerede og internationalt anerkendte undervisningsmodel med problemløsning og anvendelsesorientering som den grundlæggende tilgang til studiet.

Dit udbytte af en MBA

En MBA er for dig som ønsker en solid og akkrediteret* lederuddannelse på højeste niveau. MBA-uddannelsen henvender sig til både nuværende og kommende ledere i private og offentlige virksomheder. 

Uddannelsen gør dig i stand til at lede og udvikle din organisation, så den forbliver konkurrencedygtig og skaber gode resultater i en foranderlig verden. Du vil på uddannelsen blive præsenteret for anvendelsesorienterede og teoretiske tilgange til problemløsning inden for ledelse, økonomi, marketing, strategi mm., og du vil lærer at omsætte viden til nytænkning og innovation.

På Aalborg Universitets MBA-uddannelse tages der udgangspunkt i din egen virksomheds problemstillinger og udfordringer sådan, at den teori, du lærer, bliver umiddelbart anvendelig for dig. Uddannelsen gør dig dermed i stand til at skabe nye løsninger og værdi for dig og din virksomhed fra første dag.

MBA er en krævende og intens uddannelse på deltid over to år. Uddannelsen kræver en betydelig indsats, og tiltrækker ambitiøse og motiverede studerende. Du vil derfor i løbet af uddannelsen opbygge et stærkt netværk til sparring og erfaringsudveksling.

MBA er dit springbræt til en endnu mere spændende og udfordrende karriere.

Uddannelsens indhold

MBA-uddannelsen på Aalborg Universitet er en 2-årig deltidsuddannelse. På første år skal du følge et obligatorisk modul, som består af syv seminarer. Når du har bestået masteruddannelsens første år vil du opnå et Certificate of Business Administration (CBA), som er en internationalt anerkendt titel under MBA-niveauet.

På studiets andet år fortsætter du som udgangspunkt på det almene forløb i Emergent Management. Hvis du har en særlig interesse i finansiel virksomhed har du mulighed for at specialisere dig i dette emne.

Uddannelsen afsluttes med en MBA-afhandling, som skal være et problemorienteret projekt hvis sigte er at skabe innovation og udvikling i din virksomhed.

De fagansvarlige på uddannelsen er alle internationalt anerkendte forskere og eksperter indenfor økonomi og ledelse.

Hvem henvender MBA uddannelsen i Aalborg sig til?

Uanset om du vil være topleder, eller om du ønsker at være den bedste til det du laver nu, så er en akkrediteret MBA fra Aalborg Universitet det rette valg, hvis du vil styrke din faglighed som leder. 

MBA-uddannelsen på Aalborg Universitet er en anerkendt og praktisk orienteret lederuddannelse på masterniveau, med en erhvervsøkonomisk profil der henvender sig til ledere, og kommende ledere, inden for både den private og offentlige sektor. 

Du har som minimum 3 års relevant erhvervserfaring samt en relevant akademisk baggrund. Hvis du kan dokumentere den fornødne viden, men ikke opfylder de formelle optagelseskrav, kan du søge om dispensation.

Uddannelsen er en 2-årig deltidsuddannelse, som gennemføres sideløbende med dit arbejde. Du må påregne, at studiet kræver en betydelig arbejdsindsats, og du kan forvente ambitiøse og motiverede medstuderende.

Adgangskrav

Adgangskravet består af to dele, idet der både stilles krav om et bestemt uddannelsesniveau samt krav om relevant erhvervserfaring.

1. Uddannelsesbaggrund

Optagelse kræver, at du har gennemført:

  • En relevant akademisk bacheloruddannelse
  • En relevant akademisk kandidatuddannelse
  • En relevant professionsbachelor
  • En relevant mellemlang videregående uddannelse
  • En anden akademisk masteruddannelse
  • En relevant diplomuddannelse

2. Relevant erhvervserfaring

Derudover er det et krav, at du har mindst 3 års relevant erhvervserfaring.

Opfylder du ikke de nævnte adgangskrav, så kontakt studiet og hør nærmere om dine muligheder for at blive optaget.

Undervisningsform

MBA-uddannelsen tager som andre uddannelser på Aalborg Universitet udgangspunkt i tværfaglighed og problembaseret læring. AAU er et foregangsuniversitet på dette område og er kendt som et innovativt universitet med gode forbindelser til erhvervslivet.

Uddannelsens undervisere og fagansvarlige er alle blandt Aalborg Universitets fremmeste indenfor deres respektive fagområder. 

Pris

Pris for hele MBA uddannelsen

189.000 kr. (opkræves i 4 rater á kr. 47.250 pr. semester)

Pris for hele uddannelsen med specialisering i Commercial Banking:
150.000 kr. (opkræves i 4 rater: 1, 2. og 4 semester á kr. 47.250 og 3. semester á kr. 8.250).

Alle priser er excl. udgifter til forplejning, bøger og evt. overnatning.

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet - kurser og efteruddannelse på diplom-, bachelor-, kandidat- og masterniveau

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet kan læses på diplom-, bachelor-, kandidat- eller masterniveau. De fleste uddannelser har typisk 2 – 4 seminarer per semester kombineret med netbaseret læring og kommunikation. Studieformen er baseret på den internationalt kendte Aalborgmodel: Problem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

Langagervej 2
9220 Aalborg Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om Master of Business Administration (MBA)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.