Viser 1-20 af 53
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 53
1
2
3

Derfor er et kursus inden for pharma-industrien en god investering

Life science industrien er et felt, der reguleres og kontrolleres i et meget stort omfang. Det skyldes, at medicin og rådgivning herom skal stemme overens med gældende lovgivning. For at have den nødvendige viden om de forskellige bestemmelser, er et kursus inden for et givent område derfor en god investering for dig. 

Når du arbejder i den farmaceutiske industri er kvalitetskontrol, risikovurderinger, protokoller og analysemetoder en del af hverdagen. Med et kursus målrettet et bestemt felt, bliver du og din virksomhed i stand til at imødekomme diverse myndighedskrav. 

Yderligere specialisering i GDP

Good Distribution Practice - GDP - omhandler jeres distributionspraksis. Det betyder, at I må have god forståelse for alle forholdene omkring transport, opbevaring af lægemidler, personale, dokumentation, udstyr og og transport. 

Med et kursus inden for GDP vil du og din virksomhed kunne dokumentere, at I lever op til netop dette. 

Sådan er kurser inden for pharma-industrien struktureret

De fleste kurser inden for pharma-industrien udbydes som åbne uddannelser, der strækker sig over et vist antal dage. Prisen, lokationen, varigheden og emnet for det enkelte kursus afhænger selvklart af, hvilken udbyder du vælger at følge et kursus hos. 

Filtrér listen oven for og find det kursus, der matcher din profession og ønskede kompetenceudviklingsområde. 

Målgruppen for et kursus inden for pharma-industrien

Der findes et væld af kurser inden for pharma-industrien, hvorfor en egentlig målgruppe er ganske bred. Deltagerdemografien afhænger simpelthen af, hvilket kursus der er tale om. 

Generelt kan man dog sige, at et kursus inden for life science industrien henvender sig til alt lige fra akademiske og regulatoriske  medarbejdere til farmaceuter, ingeniører og en række andre faggrupper. 

Alt efter, hvilket kursus det er, vil du som deltager få specialiseret viden om alt lige fra myndighedskrav og lovgivning til analysemetoder. 

Se også: GDP kurser 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen