Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Længde: 2 år
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Aalborg
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdato: September og februar - Aalborg
Pris: 72.000 DKK Momsfri

Master i IT

Master i IT

Masteruddannelse i IT - Efteruddannelse for it-professionelle

Master i IT er en efter- og videreudannelse for personer, der arbejder professionelt med udvikling og implementering af IT samt undervisning inden for IT.

Uddannelsen giver kendskab til de nyeste teorier og principper bag udvikling og udnyttelse af IT og tilbyder dig metoder og teknikker, du kan bruge i aktuelle og fremtidige arbejdsopgaver.

Masteruddannelsen i IT udbydes af It-vest samarbejdet mellem Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet og Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Uddannelsen er på 60 ECTS-point, hvilket svarer til et års fuldtidsstudium.

Uddannelsen svarer niveaumæssigt til universiteternes kandidatgrad.

Uddannelsen er fleksibel og modulopbygget inden for tre linjer


Softwarekonstruktion

Fokus er på principper, teorier, metoder og teknikker bag de nyeste it-teknologier. Linjen dækker hele processen ved udvikling af software: Specifikation, design, konstruktion, analyse og verifikation. Den studerende opnår titlen Master i it, softwarekonstruktion.

Organisation

Fokus er på principper, teorier, metoder og teknikker bag udvikling og implementering af it til brug i organisatoriske og forretningsmæssige forandringsprocesser – herunder it-strategi og -ledelse. Den studerende opnår titlen Master i it, organisation.

Interaktionsdesign og multimedier

Fokus er på principper, teorier, metoder og teknikker bag forholdet mellem brugere og it-systemer. Linjen beskæftiger sig med udvikling, vurdering og implementering af interaktive digitale medier og produkter. Den studerende opnår titlen Master i it, interaktions design og multimedier.

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet - kurser og efteruddannelse på diplom-, bachelor-, kandidat- og masterniveau

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet kan læses på diplom-, bachelor-, kandidat- eller masterniveau. De fleste uddannelser har typisk 2 – 4 seminarer per semester kombineret med netbaseret læring og kommunikation. Studieformen er baseret på den internationalt kendte Aalborgmodel: Problem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

Langagervej 2
9220 Aalborg Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om Master i IT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.