Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD 2. del i Regnskab & Økonomistyring

Aalborg Universitet
2 år
Dansk
Diplomuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for startinformation - Aalborg
60.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

HD 2. del i Regnskab & Økonomistyring

En HD er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse.

Specialiseringen "Regnskab & Økonomistyring" er en af tre overbygningsdele, som Aalborg Universitet udbyder som overbygning på HD 1. delen.

HD 2. del i Regnskab & Økonomistyring varer to år på deltid.

Dit udbytte med uddannelsen

Formålet med uddannelsen er at give dig faglige forudsætninger for at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder. Da økonomifunktionen ofte er placeret i topledelsen, tilstræbes det at give studiet en bredde, der kan danne teoretisk basis for økonomifunktionens støtte til de øvrige ledelsesfunktioner.

Uddannelsen består af 4 semestre, som indeholder følgende fag:

 • Eksternt regnskab
 • Strategi og ledelse
 • Økonomistyring
 • Skatteret I
 • Virksomhedens finansielle planlægning
 • Virksomhedens informationsbehandling (valgfag)
 • Fremlæggelsesseminar (valgfag)
 • Skatteret II (valgfag)
 • Afgangsprojekt


Enkeltfag på HD uddannelsen

Det er muligt at deltage i de fagene som enkeltfag, hvis man man opfylder adgangsbetingelserne (som er de samme som til hele HD 2.dels specialiseringen).

Målgruppe

HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring læses på deltid og er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er således også for dig, der allerede er i job.

Med en HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere. HD-uddannelsen er:

 • En efteruddannelse for dig som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
 • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer - fx i forbindelse med et karriereskift eller videreudvikling af kompetencer i nuværende stilling.
 • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.

HD-studiet i Regnskab & Økonomistyring er for dig, der ønsker at tilegne dig faglige forudsætninger inden for økonomifunktionen i eksempelvis handels-, industri- og servicevirksomheder.

Undervisningen - hvor og hvornår?

Undervisningen på HD 2. del i Regnskab & Økonomistyring finder sted mandag/onsdag inden for tidsrummet 17.30 - 21.10 på Aalborg Universitet. Holdundervisningen foregår på alle semestre på mandage og onsdage.

Eksamen og diplom

Som dimittend fra HD i Regnskab & Økonomistyring har du under visse betingelser mulighed for at fortsætte på revisorkandidatstudiet (cand.merc.aud.).

Om udbyderen

Aalborg Universitet - kurser og efteruddannelse på diplom-, bachelor-, kandidat- og masterniveau

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet kan læses på diplom-, bachelor-, kandidat- eller masterniveau. De fleste uddannelser har typisk 2 – 4 seminarer per semester kombineret med netbaseret læring og kommunikation. Studieformen er baseret på den internationalt kendte Aalborgmodel: Problem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Universitet

Langagervej 2
9220 Aalborg Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om HD 2. del i Regnskab & Økonomistyring

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.