Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD 2. del i Finansiel Rådgivning

Aalborg Universitet
2 år
Dansk
Diplomuddannelser
Aalborg
Startdato: September - Aalborg
60.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

HD 2. del - Finansiel Rådgivning

- En HD er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse.

HD i Finansiel Rådgivning (HDFR) er en deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Studiet giver dig relevante metoder og modeller til at analysere kundeforhold inden for den finansielle sektor.

Studiet er udviklet i tæt samarbejde med den finansielle sektor, så du efter endt uddannelse kan varetage specialiserede jobfunktioner inden for bank, pension, forsikring, realkredit m.m.

Dit udbytte med uddannelsen

Med en HD fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere.

HD er: 

  • En efteruddannelse for dig, som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.
  • En samlet uddannelse, der er opbygget som to selvstændige forløb – HD 1. del og en HD 2. del. Hver del tager normalt to år på deltid. HD 1. del er et erhvervsøkonomisk grundstudium, som giver adgang til alle HD 2. dels-specialerne.

Målgruppe

HD 2. del i Finansiel Rådgivning læses på deltid og er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er således også for dig, der allerede er i job.

Med en HD 2. del i Finansiel Rådgivning fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere. HD-uddannelsen er:

  • En efteruddannelse for dig som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer - fx i forbindelse med et karriereskift eller videreudvikling af kompetencer i nuværende stilling.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.

Varighed

HD 2. del i Finansiel rådgivning varer i alt to år på deltid. Den er normeret til 60 ECTS-point svarende til at man læser ét studenterårsværk over to år. Man læser således 15 ECTS-point pr. semester.

Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som ”blended learning”, dvs. fjernundervisning via et IT-konferencesystem i kombination med fremmødeundervisning. Fremmødeundervisningen finder typisk sted på Aalborg Universitet ca. hver 3-4 uge, typisk på en hverdag og i moduler af 4-9 timers varighed.

Om udbyderen

Aalborg Universitet - kurser og efteruddannelse på diplom-, bachelor-, kandidat- og masterniveau

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet kan læses på diplom-, bachelor-, kandidat- eller masterniveau. De fleste uddannelser har typisk 2 – 4 seminarer per semester kombineret med netbaseret læring og kommunikation. Studieformen er baseret på den internationalt kendte Aalborgmodel: Problem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Universitet

Langagervej 2
9220 Aalborg Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om HD 2. del i Finansiel Rådgivning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.