Vis finduddannelse.dk som: Mobile
8 dage
Åben uddannelse
Aalborg
Startdato: 21-04-2020 - Aalborg
5.950 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Engelskkursus med fokus på både sprog og grammatik

Foregår en stor del af din daglige kommunikation på engelsk, hvor du bl.a. deltager i møder og konferencer og udformer skriftlige informationer? Dette kursus er for dig, der har gode engelskkundskaber, men ønsker at højne dit sproglige engelskniveau.

Kursets indhold

På dette niveau i engelsk vil vi arbejde med at øge din sproglige sikkerhed og nuancer i sproget. Vi vil på kurset gennemgå grammatik i forhold til kommercielle tekster, arbejde med præsentationer, gruppearbejde og øvelser af praktisk karakter. Hvor det er muligt, vil vi inddrage materialer fra din egen hverdag.

Kurset er intensivt med få deltagere på holdet, hvorfor du vil få rig mulighed for personligt at udvide dit ordforråd og forbedre dine grammatiske kundskaber.

Målgruppe

Dette kursus i engelsk er for dig, der måske allerede tidligere har deltaget i ét af vores andre engelskkurser, og som har brug for at højne dit sproglige engelskniveau og målrette udtryksformer.

Pris

Prisen for dette kursus er 5.950 kroner. 

Om udbyderen

Aalborg Handelsskole

Om Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere & Uddannelse er din indgang til et væld af kurser og efteruddannelser. Med os ved din side giver du din viden et sikkert løft. Til glæde for din arbejdsplads, kolleger og ikke mindst dig selv. Vi udbyder...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Langagervej 16
9220 Aalborg Øst

Telefon: 9936 4740

Få information

Udfyld formularen for mere information om Engelsk 2

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: