Vis finduddannelse.dk som: Mobile

BI Developer (Academy)

4D A/S
12 dage
Åben uddannelse
København
Startdato: 13-11-2019 09:00 - København
39.994 - 40.899 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

BI Developer - Hvorfor har virksomheder brug for det?

Der er et stadig større og større fokus på Business Intelligence (BI), og mange virksomheder har allerede udviklet Business Intelligence løsninger. Andre virksomheder planlægger udvikling af fremtidige løsninger, og andre endnu har fokus på at udvikle og vedligeholde Business Intelligence løsninger for andre virksomheder.

Klassiske Business Intelligence (BI) løsninger er ofte ganske store med en omfattende behandling af data i form af oprensning og konsolidering og udvikling af data warehouses, datamodeller og rapporter, som organisationen kan anvende til datadrevne beslutninger.

Opgaver som en BI Developer kan varetage: - Arbejde som Business Intelligence konsulent
- Udvikle nye Business Intelligence løsninger i samarbejde med forretningen
- Vedligeholde og/eller videreudvikle allerede eksisterende Business Intelligence løsninger
- Implementere Self-Service BI i samarbejde med forretningen


Skab højtydende løsninger med høj datakvalitet.

Mange virksomheder har store mængder forretningsdata, som de ønsker at analysere og rapportere på. Data er ofte spredt over en række forskellige systemer (CRM, ERP, HR) og det er derfor svært at kombinere disse data med hinanden. Desuden er en del data ofte fejlbehæftet og data på tværs af systemer er inkonsistente. For at oprense data således, at det kan danne grundlag for analyser og beslutninger, gennemgår dette en ETL proces, som sikrer, at datakvaliteten er høj og der efterfølgende kan træffes beslutninger på et fælles grundlag. Et forfinet analysegrundlag og høj ydelse leveres med datamodeller udviklet i en multidimensionel eller tabular model, som efterfølgende kan tilgås af en række forskellige analyseværktøjer (Excel, Targit, SSRS etc). Personer, der

udvikler disse løsninger har enten allerede en teknisk IT baggrund eller ønsker at udvikle sine kompetencer hen mod en stærk IT teknisk baggrund.

Hos 4D kalder vi en sådan person en BI Developer. For at opnå de nødvendige kompetencer har vi sammensat en helt unik uddannelse.

Kursusindhold

Dette BI spor består af 3 moduler. Der er i alt 12 obligatoriske kursusdage, som strækker sig over cirka 10 uger. Uddannelsen afsluttes med et diplom.

Modul 1: Implementering af Data WareHouse og ETL processen, 3 dage
- Implementering og design af ETL proces med SQL Server Integration Services (SSIS)
- SSIS pakker
- Deployment og administration


Modul 2 : Implementering af datamodeller, 6 dage
- Implementering af multidimensionelle cuber med SQL Server Analysis Services (SSAS)
- Introduktion til MDX og beregninger
- Implementering af tabular datamodel med SQL Server Analysis Services (SSAS)
- Introduktion til DAX
- Deployment og administration
- Implementering af sikkerhed og adganng til dataModul 3: Udvikling af Rapporter og Analyser, 3 dage
- Udvikling af rapporter med SQL Server Reporting Services (SSRS)
- Rapporter med krydstabulering og grafiske rapporter
- Deployment og administration
- Automatisk levering af rapporter
- KPI og mobile rapporter

Målgruppe

Uddannelsen er til dig, der fx arbejder i økonomi, logistik, salg med analyser og udarbejdelse af ledelsesinformation. Du bør have konkret erfaring med analyser på baggrund af større datamængder, ligesom et rimeligt niveau af både interesse og teknisk flair anbefales.

Deltagerforudsætninger: - Vi forudsætter, at du har deltaget på kurserne "BI Grundlæggende", "SQL grundlæggende" og "SQL udvidet", eller have en viden, der svarer til, hvad vi gennemgår på kurserne.
- Kendskab til VBA er en fordel

Pris

DKK 39994

Om udbyderen

4D A/S

4D A/S er Danmarks største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Udover Office kurser har vi et stort udbud af Adobe kurser som InDesign, Photoshop, Illustrator m.m. samt Microsoft...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.