Azure kurser

Bliv ekspert i Microsoft Azure's virtuelle datacenter

Med et kursus i Microsoft Azure bliver du i stand til at udvikle, installere og administrere programmer og services på en langt hurtigere og omkostningsbesparende måde. Find dit kursus her. 
Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er - som verdens største cloud-baserede databehandlingsplatform - din vej til at kunne udvikle, installere og administrere programmer og services på en markant hurtigere og omkostningsbesparende måde. Du flytter nemlig hele din virksomheds infrastruktur op i skyen, så det kommer til at lægge i Azure’s virtuelle datacenter. I princippet vil det fungere som din virksomheds eget datacenter, hvor du kan afvikle alle dine programmer og applikationer.

Azure

Hvad er fordelene ved Azure?

Der er mange fordele ved Microsoft Azure. For det første understøtter Azure hvilket som helst styresystem, programmer og applikationer, som der udvikles. Det gør, at alle virksomheder kan gøre brug af det – også uanset jeres størrelse. For det andet betaler I kun for jeres reelle forbrug af Azure og altså ikke for antallet af de ressourcer I gør brug af. I kan altså spare nogle penge, mens I – for det tredje – også kan skære ned på omkostningerne til både hardware og software, konfiguration og drift ved et lokalt datacenter.

Derudover er Azure også en god platform at anvende i forhold til skalering, produktivitet, ydeevne, pålidelighed.

Hvorfor skal jeg tage et Azure kursus?

Udviklere og IT-professionelle benytter Azure til bygge, udrulle og administrere programmer gennem Microsofts globale netværk af datacentre. Det er også det du vil lære med et kursus i Azure. Du vil blive i stand til at udvikle og programmere ved hjælp af værktøjer, programmer og strukturer, og uanset om du er nybegynder eller øvet, så findes der et kursus, der vil gavne dig.

Der er især fire gode grunde til, at du skal tage et kursus i Azure og blive certificeret:

  • Du bliver en eftertragtet ekspert, når du har kompetencer inden for Azure

Cloud-first-strategien betyder, at op næsten 80% af virksomhederne implementerer cloudteknologi, hvilket betyder, at medarbejdere med stærke kompetencer inden for Azure er enormt eftertragtede og efterspørgslen på dem er stærkt stigende.

  • Du bliver en ressourcefuld medarbejder i din virksomhed

Med et kursus i Azure bliver du i stand til at imødekomme din virksomheds problematikker i forhold til implementeringen eller vedligeholdelsen af cloud-teknologi. Samtidig kan du være med til, at I – som virksomhed – kan blive langt mere effektive og omkostningsbesparende med Azure.

  • Du udbygger din karriere med en gavnlig kompetence

Med et kursus – og dermed også en certificering i Azure – styrker du din markedsværdi og fremtidige karrieremuligheder.

  • Du får et bevis på dine kompetencer

Med en certificering i Azure får du bevis på din viden, hvilket gavner dig både i din nuværende jobsituation og i din fremtidige karriere. Med en certificering kan du nemlig dokumentere dine kompetencer og viden inden for Azure.

Hvem kan tage et kursus i Azure?

Målgruppen for kurser i Azure vil typisk være udviklere eller andre IT-professionelle. Nogle er ansatte i virksomheder og tager kurset i forlængelse af arbejdet, mens andre tager kurserne som vejen til nye karrieremuligheder.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen