Vis finduddannelse.dk som: Mobile
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-1 af 1
 

Du finder her kurser i Microsoft Visual Studio, som er en integreret udviklingsplatform (IDE) til skabelse af Windows programmer, hjemmesider, web-apps og web-services. Kurserne henvender sig til it-professionelle og andre med særlig interesse i programmering. Visual Studio understøtter en lang række forskellige programmeringssprog, hvilket gør platformen til en af de mest populære på markedet. På mange af kurserne er der mulighed for at opnå certificeringsbevis, som kan være gavnligt i et videre karriereforløb.

Følgende liste giver dig et overblik over kurserne i Visual Studio:

  • Introduktionskurser til Visual Studios forskellige teknologier til udvikling af desktop-apps med C# og .Net
  • Kurser i software-tests med Visual Studio
  • Kurser i data-tilgængelighedsløsninger med Visual Studio
  • Kurser for specialister i udvikling af avanceret ASP.NET MVC og web-apps med brug af .NET værktøjer og teknologier

Understøtter alle programmeringssprog

Udviklingsplatformen fra Microsoft er meget populær også i Danmark bl.a. fordi den understøtter stort set alle programmeringssprog på markedet, herunder C#, C++, VB. NET og F#. Derudover kan der installeres særlige tjenester, der gør det muligt for programmet at understøtte Python og Ruby m.fl.

Historien

Microsoft har en lang tradition for skabelse af udviklingsværktøjer, og Visual Studio kan siges at være kulminationen på den indsats. I en årrække sendte Microsoft kun individuelle udviklingsværktøjer på markedet som Visual C++ og Visual Basic, men fra 1997 kom Visual Studio for første gang på markedet, og samlede alle tidligere individuelle værktøjer i en enkelt altomfattende udviklingsplatform. Det er stadig muligt at købe de individuelle programmer, men de er nu langt mindre populære end før.