Visual Studio kurser

Microsoft Visual Studio er et integreret udviklingsmiljø fra Microsoft. Microsoft VIsual Studio anvendes til at udvikle f.eks. CLI- (konsol) eller GUI- (grafisk) applikationer eller hjemmesider. Er du på udkig efter et eller flere Visual Studio kurser, så læs mere nedenfor og find det kursus, der passer til dine forudsætninger. Vil du vide mere, kan du nemt og hurtigt tage kontakt til udbyderen af kurset for flere detaljer og tilmelding.

UIC tilbyder kurser inden for økonomistyring og redigeringsprogrammer. Vi mener, at kurser og uddannelser skal være tilgængelig for alle - både geografisk og tidsmæssigt. Derfor arbejder vi hele tiden mod at udvikle nye kurser og uddannelser med netop det formål, at alle kan tage vores kurser, og opnå de kompetencer den enkelte ønsker at besidde. I dag har det ført til et stærkt kursusindhold, der adskiller sig fra resten af markedet og stiller kursisterne stærkere på arbejdsmarkedet efter hvert forløb. 

Developing Windows Communication Foundation Solutions with Visual Studio 2015
Teknologisk Institut
5 dage
19.500 DKK
Taastrup
Kurset lærer dig, hvordan du bygger Windows Communication Foundation / WCF services og klienter med Visual Studio 2015. Du vil...
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-1 af 1
 

Du finder her kurser i Microsoft Visual Studio, som er en integreret udviklingsplatform (IDE) til skabelse af Windows programmer, hjemmesider, web-apps og web-services. Kurserne henvender sig til it-professionelle og andre med særlig interesse i programmering. Visual Studio understøtter en lang række forskellige programmeringssprog, hvilket gør platformen til en af de mest populære på markedet. På mange af kurserne er der mulighed for at opnå certificeringsbevis, som kan være gavnligt i et videre karriereforløb.

Følgende liste giver dig et overblik over kurserne i Visual Studio:

  • Introduktionskurser til Visual Studios forskellige teknologier til udvikling af desktop-apps med C# og .Net
  • Kurser i software-tests med Visual Studio
  • Kurser i data-tilgængelighedsløsninger med Visual Studio
  • Kurser for specialister i udvikling af avanceret ASP.NET MVC og web-apps med brug af .NET værktøjer og teknologier

Understøtter alle programmeringssprog

Udviklingsplatformen fra Microsoft er meget populær også i Danmark bl.a. fordi den understøtter stort set alle programmeringssprog på markedet, herunder C#, C++, VB. NET og F#. Derudover kan der installeres særlige tjenester, der gør det muligt for programmet at understøtte Python og Ruby m.fl.

Historien

Microsoft har en lang tradition for skabelse af udviklingsværktøjer, og Visual Studio kan siges at være kulminationen på den indsats. I en årrække sendte Microsoft kun individuelle udviklingsværktøjer på markedet som Visual C++ og Visual Basic, men fra 1997 kom Visual Studio for første gang på markedet, og samlede alle tidligere individuelle værktøjer i en enkelt altomfattende udviklingsplatform. Det er stadig muligt at købe de individuelle programmer, men de er nu langt mindre populære end før.