Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Hvilket vand kursus er du ude efter?

Spildevand, regnvand, forurenet vand... der findes et væld af former for håndtering, installation og behandling af vand. Fælles for alle er, at det er vigtigt, at du er kvalificeret til at varetage din opgave på området. Med det rette vand kursus bliver du klædt på til at arbejde med vand lige netop inden for dit felt. Klik dig ind under de enkelte kurser ovenfor og læs mere, eller send en forespørgsel til udbyderen for mere information.

Et vand kursus opkvalificerer din viden inden for netop dit felt

Et vand kursus er målrettet dig, der arbejder med f.eks:

  • Sikring af vandforsyninger
  • Vand og afløb
  • Vådrum og installationer
  • Håndtering af regnvand
  • Håndtering af spildevand
  • Rensning af forurenet vand
  • Grundvand

Måske er du rådgivende ingeniør, VVS-installatør, rådgiver, håndværker, kloakmester, anlægsgartner, arkitekt eller ansat i en teknisk forvaltning eller et forsyningsselskab? Disse møder du i hvert fald ofte på et vand kursus, men andre faggrupper er også repræsenterede på kurserne.

Det lærer du på et vand kursus

Kurser inden for vand giver dig typisk indblik i love og regler på området samt kendskab til, hvordan du udfører f.eks. installationer eller håndterer vand i praksis. Du lærer også om materialerne i forbindelse med eventuelle installationer og krav til disse samt, hvordan du f.eks. sikrer dig mod sundhedsskadelige aspekter såsom legionella, kemikalieudslip og lignende.

De mange forskellige vand kurser har imidlertid forskellige fokusområder, og det er derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvilket vand kursus, der passer til dine forudsætninger og behov. Måske skal du varetage jobbet som vandoperatør? Måske skal du have en opdatering i de nyeste regler inden for din faggruppe? Måske skal du kunne lære fra dig til andre i din virksomhed? Disse og lignende spørgsmål kan være med til at definere, hvilket vand kursus, du skal vælge. Når du er blevet klogere på, hvilket vand kursus, du søger, kan du læse mere om kurset ovenfor og kontakte udbyderen for tilmelding eller yderligere information.

Ønsker du mere end et vand kursus?

Finder du ikke det du søger på denne side, eller er du på udkig efter andre tekniske kurser end et vand kursus? Så tag et kig i den samlede oversigt over kurser inden for håndværk, industri og teknik. Her finder du kurser inden for blandt andet bygge og anlæg, facilities management og el og automation.

Hvad enten du er arkitekt, håndværker eller bygherre, findes der kurser, der kan tage din viden til nye højder. Med efteruddannelse - f.eks. et vand kursus - styrker du dine muligheder for nye opgaver, nye ansvarsområder og nye jobs - og ikke mindst møder du efterspørgslen på arbejdsmarkedet med eftertragtede kompetencer inden for netop dit felt.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen