Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-15 af 15
 

Derfor er kendskab til UX vigtigt

Det at have en brugergrænseflade der både er lækker og intuitiv for dine besøgere øger deres tilfredshed med dit produkt eller service markant. Resultatet heraf er loyale og glade kunder, hvis tilfredshed vil kunne aflæses på bundlinjen. 

For at kunne designe en brugergrænseflade, der tilfredsstiller dine kunder, er du nødt til at have noget viden om dem. Og det er her at UX kursus eller anden introduktion til brugeroplevelse bliver relevant for dig. Dette felt er nemlig forankret i både psykologien og sociologien, og en dyb forståelse af menneskets natur og ageren giver dig de absolut bedste forudsætninger for at kunne designe brugbare og holdbare digitale løsninger. 

Det får du ud af et UX kursus

På et UX kursus bliver du undervist i alt lige teorier, principper og metoder indenfor UX. Du lærer således, hvad der skal til for at kunne skabe en brugbar og lægger brugerflade. 

UX kan inddeles i tre overordnede discipliner; Indsigt, idéudvikling og implementering. Når du arbejder med UX eller brugeroplevelse bevæger du dig således fra analyse til eksekvering, og et UX kursus vil give dig en rigtig god viden og redskaber, som du kan anvende i din udarbejdelse af brugbar og strategisk kommunikation med din målgruppe. Et sådan kursus er både relevant for dig, der står for kommunikationen og designet selv, men giver også brugbar information til dig, der - i din virksomhed - står for indkøb af eksperthjælp og -services. 

UX kursus

På et UX kursus vil du lære følgende omkring de tre discipliner: 

Indsigt

- Researchtyper

- Analyseværktøjer

- Afklaring af kundebehov

Idéudvikling

- Design thinking

- Sketching

- Konceptudvikling

- Prototyping

Implementering

- Informationsarkitektur

- Indholdsproduktion

- Brugertests 

Hvorfor skal du tage et UX kursus

UX er relevant, da digitaliseringen har medført, at meget handel i dag foregår online. Det handler altså om, at give dine besøgende en god oplevelse, når de interagerer med din brugergrænseflade. 

Baggrunden for succesfyldt UX-arbejde er nemlig at integrere brugbare værktøjer, der er funderet i en dybdegående viden om, hvordan mennesket fungerer, samt godt kendskab til designmæssige værktøjer, der kan anvendes til brugeroptimering. 

Du bliver netop klædt på til at etablere en god kommunikativ strategi for din interaktion med dine besøgende, ligesom du bliver designkyndig i forhold til at udvikle en lækker brugergrænserflade. 

Hvem kan tage et UX kursus

  • en rigtig god investering, hvis du sidder i en jobfunktion, hvor du arbejder med brugeroplevelsen. Du kan i princippet være alt lige fra kommunikationsmedarbejder til egentlig produktudvikler.
  • for dig, der ønsker at kunne designe og udvikle brugergrænser flader på en mere målrettet, præcis og effektiv måde på baggrund af en dyb viden om mennesker.
  • for dig, der ønsker at få værktøjer til at udvikle brugervenlige og intuitive brugergrænseflader, som tilfredsstiller dine kunders behov.
  • kan også være for dig, der - som leder af en R&D-afdeling - gerne vil have mere viden om et UX og måske endda implementere et fælles UX-sprog på tværs af organisationen. 

Hvordan foregår et UX kursus?

Hvordan det enkelte UX kursus er struktureret i forhold til både tid, indhold og type af undervisning afhænger af den enkelte kursusudbyder. Typisk afholdes kurset over et antal af dage enten i forlængelse af hinanden eller spredt over en periode. Deltagerbetalingen afhænger ligeledes af den enkelte udbyder. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Jeg oplevede et enormt engagement

Jeg manglede HR-erfaring og havde ingen forudgående kendskab til faget, så derfor var akademiuddannelsen i HR oplagt

Læs mere
Trine Rasmussen, Udviklingskonsu...

"Alt i alt en rigtig brugbart forløb og en rigtig god oplevelse."

Læs mere
Ann-Beth Nørholm, CMC Project Di...

"Formidlingen bygger rigtig godt bro mellem teoretisk viden og agil praksis."

Læs mere
Morten Ankjær Head of Global Por...

"Det hele foregår i øjenhøjde med gode øvelser, der understøttede læringen."

Læs mere