Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12
 

Sikkerhedskursus

Tag et sikkerhedskursus og skab mere tryghed på dit arbejde

Vil du gerne lære hvordan du skaber bedre sikkerhed på din arbejdsplads? Så kan du finde et kursus på denne side. 

Sikkerhed på en arbejdsplads kan handle om mange ting. Det kan handle om hvilke foranstaltninger der skal tages, for at arbejdspladsen bliver mere sikker, det kan handle om de gældende love på området, det kan handle om hvordan man forebygger uheld og det kan handle om meget mere. Uanset hvad I har brug for på din arbejdsplads, kan du finde et kursus på siden her. 

I mange fag kan det være lovpligtigt at tage et sikkerhedskursus, før man arbejder med bestemte typer værktøj. Dette kan f.eks være når man arbejder med værktøjer der genererer høj varme. På siden her finder du et udvalg af disse lovpligtige kurser. 

Her finder du også et kursus til dig der ønsker at uddanne dig til vagt, og har brug for den grundlæggende forståelse bag faget. 

Fjernundervisning

Når du tager et onlinekursus, kan du med ro og mag tage kurset i dit eget tempo. Du bestemmer samtidig selv, hvor og hvornår næste lektion skal afholdes. Det er altså oplagt for dig, der ikke er bosiddende i Danmark, ikke har tid til fysisk fremmøde eller bare har det bedst foran en skærm. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Mariusz Wasilewski, E.R. Offshore:

"The best courses I have ever been on."

Læs mere
Det Norske Veritas:

"Maersk Training has set the benchmark for other training establishments to aspire to."

Læs mere
Alan McKerns, Skyform Ltd, HSEW:

"Skyform has found the Hub Rescue course to be extremely beneficial to our engineers and their feedback on the professionalism of the has been very positive."

Læs mere