Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-8 af 8
 

Tag en videreuddannelse i pædagogik

En masteruddannelse er en universitetsgrad, som du kan tage, hvis du har en bachelorgrad, hvilket også gør sig gældende for en kandidatuddannelse. Forskellen på de to uddannelser er, at en kandidatgrad varer to år med mulighed for forlængelse, hvor en masteruddannelse svarer til et fuldtidstudium på et år. Typisk gennemføres en masteruddannelse på deltid sideløbende med beskæftigelse og kan derfor tage længere tid. Dertil er det et krav på en masteruddannelse, at du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Hvis du har interesse i at gennemføre en masteruddannelse i pædagogik, kan du med fordel gennemse ovenstående liste. Her har vi samlet masteruddannelser, der relaterer sig til feltet inden for pædagogik. 

Du kan også se udvalget af andre masteruddannelser her

Pædagogik - formidling og læring

Pædagogik er læren om den teori og praksis, der omhandler mål, midler, sammenhænge og forhindringer i relation til udvikling af værdier, viden og kunnen hos det enkelte individ. Overordnede emner, der hører sig under pædagogik er undervisning og uddannelse, hvor formålet er personlig dannelse. 

Hvis du allerede er beskæftigelse inden for det pædagogiske felt, kan en masteruddannelse i pædagogik være med til at højne dit faglige niveau og udvide dine kompetencer. 

Du får mulighed for at arbejde med både med børne-, unge- og voksenpædagogiske område, med det enkelte menneske og med samfundet som helhed. Dertil får du en dybdegående teoretisk og praktisk viden i de pædagogiske teorier og metoder. 

På den måde får du udviklet dine teoretiske og praktiske kompetencer inden for det pædagogiske felt til et højt fagligt niveau. 

Find din masteruddannelse

Alt efter hvilket fokus og hvilke kompetencer du ønsker skal være gennemgående på din masteruddannelse i pædagogik, så er du sikker på at blive klædt fagligt på til dine arbejdsopgaver. Find den rette masterddannelse i pædagogik til dig blandt de uddannelser vi har samlet til dig ovenfor. 

Du kan altid kontakte udbyderen, hvis du har yderligere spørgsmål til uddannelsen. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Monique Marquard, indholdsrådgiv...

"Gruppeforløbene er utroligt lærerige. Vi lærer hinanden rigtig godt at kende, og fordi vi bliver tvunget til at formulere teorierne og metoderne, får vi det ind under huden.”

Kundecase
Malene Lorenzen Birkelund, journ...

”Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt. Det har jeg fundet. Jeg bliver både udfordret og voldsomt inspireret, og så er det tilfredsstillende, at uddannelsen hele tiden kobler teorien til virkeligheden og hverdagslivet."

Kundecase
Bent Johan Poulsen, Projektleder...

”Efter MPK blev jeg forfremmet fra webmaster til kampagneleder med ansvar for markedsføring af særudstillinger. Samtidig fik lønnen et nøk opad." 

Kundecase
Rikke Mortensen, forsikringsfuld...

”Som ny studerende har jeg følt mig meget velkommen. Der har været tid til at lære både medstuderende, undervisere og det netbaserede værktøj, vi kommunikerer gennem, at kende."

kundecase