Viser 1-6 af 6
 

Bliv en sublim webudvikler med en diplomuddannelse i webudvikling

Med en diplomuddannelse i webudvikling får du de rigtige forudsætninger for at kunne arbejde med webudvikling inden for forskellige områder og distributionsområder. 

Brænder du for arbejdet med webudvikling, så er en diplomuddannelse herindefor en rigtig god idé. Med uddannelsen kan du nemlig komme til at arbejde med avancerede web-udviklingsprojekter og integrerede kommunikationsløsninger baseret på udnyttelsen af forskellige multimedier; audio, video og meget andet. 

Du øger din egen værdi med en diplomuddannelse i webudvikling.

Det kan være et godt karrieremæssigt move at tage en diplomuddannelse i webudvikling, da vi uomtvisteligt lever i digitaliseringens tidsalder. Med uddannelsen bliver du fagligt klædt på til at kunne varetage og løse nuværende opgaver, mens du også bliver parat til flere forskelligartede opgaver. 

Med en diplomuddannelse i webudvikling får du værktøjerne og viden til at:  

 • Interfacedesign
 • Webudvikling - backend
 • Webudvikling - frontend 
 • Udviklingsmiljøer 
 • Grundlæggende databaser 
 • Videregående databaser 
 • Sikkerhed
 • IT-projektledelse 

Sådan foregår en diplomuddannelse i kommunikation

En diplomuddannelse i webudvikling er skruet sammen omkring både obligatoriske, retningsspecififikke og valgfrie moduler. Du afslutter uddannelsen med et afgangsprojekt. 

Undervisningen i webudvikling orienterer sig mod specifikke problemstillinger og varierer mellem forelæsninger, selvstudium, gruppearbejde og projektarbejde. Du har også mulighed for at tage hele diplomuddannelsen som fjernundervisning hos nogle uddannelsesudbydere. 

Varigheden af uddannelsen, adgangskrav og opbygningen af undervisningen afhænger af den enkelte udbyder. Vi anbefaler, at du tager kontakt til den uddannelsesudbyder, du finder mest interessant for svar på disse ting. 

En diplomuddannelse i webudvikling er for dig der 

Allerede arbejder med IT-, web- og systemudvikling eller IT-projektledelse i en privat eller offentlig virksomhed. 

For at kunne blive optaget på en diplomuddannelse skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have en kort eller mellemlang videregående uddannelse (minimum to år)
  og
 • Du skal have mindst to års relevant erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du eventuelt optages på dispensation. Kontakt uddannelsesstedet.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Shahram Rezagi, stationsleder ho...

"Jeg har på uddannelsen fået kendskab til en række modeller, der kan bruges ved medarbejdersamtaler. På den måde sikrer jeg, at samtalerne ikke trækker i langdrag, og at misforståelser og diskussioner afværges."

Læs mere
Henriette Rugi Dahl, Sparekassen...

"Jeg oplevede et enormt engagement både hos mine medstuderende og undervisere. Uddannelsen er virkelig godt skruet sammen med mange praktiske øvelser og eksempler baseret på virkeligheden."

Læs mere
Ronny Ulrik Gregersen, afdelings...

"De kvalifikationer, du opnår via uddannelsen, gør dig til en attraktiv kandidat for vores virksomhed og for andre, som efterspørger medarbejdere inden for kvalitet og måleteknologi."

Læs mere
Christian Thuesen, Online Projec...

"Allerede fra dag ét kunne jeg bruge uddannelsen. Underviserne er folk med mange års erfaring fra branchen og derfor gode til at lære os aktuelle og relevante værktøjer og metoder."

Læs mere