Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-18 af 18
 

Få en specialistfunktion med en diplomuddannelse i IT

Med en diplomuddannelse i IT specialiserer du dig i udviklingen og implementeringen af IT i organisationen. Du får altså de bedste forudsætninger for at arbejde med programudvikling, webteknologi, telekommunikation og cybersikkerhed. 

Med uddannelsen får du kompetencer, der gør det muligt for dig at varetage både ledelses- og specialistfunktioner inden for både IT- og systemudvikling. På diplomuddannelsen i IT får du nemlig undervisning i den nyeste viden og de nyeste værktøjer inden for system-, program-, sikkerheds- og webudvikling, mens du ydermere får indsigt i nye metoder, teknikker og arbejdsformer til udvikling af IT-systemer og software. 

Derfor skal du tage en diplomuddannelse i IT

Med denne uddannelse udvikler du en række analytisk evner, som gør dig til en skattet og værdiskabende nøglespiller i din virksomhed eller organisation. Du får værktøjerne til at omsætte teoretisk viden til praktisk implementering af IT- og systemudvikling. Udover dette giver uddannelsen dig også dyb indsigt i helt centrale teorier og metoder inden for informationsteknologi. Alt sammen er det med til at gøre dig i stand til at bidrage til udviklingen af avancerede informationssystemer. 

Hvem kan tage en diplomuddannelse i IT?

Du arbejder måske allerede med it- og systemudvikling, men har ambitioner om at uddanne dig videre. I så fald er diplomuddannelsen i IT bestemt noget for dig, og henvender sig særligt til dig, der er ingeniør eller har en anden teknisk eller naturvidenskabelig baggrund. 

Der er hertil to krav, som du skal kunne opfylde for at tage uddannelsen: 

  • Du skal have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse minimum på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU).
  • Du skal have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Sådan er diplomuddannelsen i IT struktureret

En diplomuddannelse i IT er struktureret som en åben uddannelse, og er normeret til at tage 2,5 - 3 år på deltid. 

Uddannelsen består af en række obligatoriske og valgfrie moduler, mens den afsluttes med et afgangsprojekt. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Martin Poulsen, Projektleder, COWI

"Kurserne er udfordrende, men det er en positiv oplevelse at tage dem.”

Kundeudtalelser
Scott Jesse, Konsulent, Eltel

”Jeg fandt kurset ”Højspændingsanlæg og Elektriske installationer” på LinkedIn. Jeg er uddannet El-installatør, og arbejder til daglig med højspændingsanlæg, fejlfinding på transformerstationer, udskiftning af relæer mv., så uddannelsen er meget relevant, desuden indvilligede min arbejdsgiver i at betale for kurset.”

Kundeudtalelser
Fordi jeg kunne forene det at vi...

Jeg bruger det jeg har lært stort set hver dag. Især tankerne og teorierne omkring økonomistyring.

Læs mere
Florian Thiemer

"Der bliver undervist på et meget højt niveau, af nogle meget kompetente underviser."

Læs mere