Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-14 af 14
 

Træn din selvtillid med et kursus i assertion

Et assertionskursus har til formål at styrke din selvtillid og dine sociale færdigheder. Du får mulighed for at afprøve dine nye kompetencer i forskellige situationer, tilrettelagt for dig og din udvikling. Igennem forløbet får du styrket din egen selvtillid, og du får de nødvendige værktøjer til at forbedre din gennemslagskraft.

Desuden får du kompetencer, der kan benyttes i mange forskellige sammenhænge såsom konflikthåndtering, ledelse og personlig udvikling. Assertionstræning fokuserer på din personlige udvikling, så du kan skabe bedre resultater for din organisation.

Få styrket din selvtillid og gennemslagskraft med et assertion kursus

Ét kursus - mange værktøjer

Et kursus i assertion gør din kommunikation stærkere og mere klar og overbevisende for alle, der lytter. Du lærer at være klar i mælet og bede om præcis det, du har brug for samt gøre det klart, hvad det er du ikke ønsker. Forløbet giver dig mulighed for at øve dig i at håndtere vanskelige situationer på arbejdspladsen. Her vil der især lægges vægt på konflikthåndtering, hvor du lærer at analysere og løse de opståede konflikter på en ligeværdig måde.

Med assertionstræning bliver du bedre til at modtage feedback fra dine omgivelser såsom ledere og kolleger, og du får gode redskaber til at give feedback til dine kolleger og medarbejdere. Du modtager også god træning i at modstå pres og manipulation således, at din gennemslagskraft kommer mest til udtryk.

Tip: Klik her hvis du leder efter et kursus i personlig udvikling

Når du har afsluttet et assertionskursus, vil du opleve, at du har øget dit selvværd. Du har nu værktøjerne til at melde din mening klart ud på en måde, som ikke krænker eller fornærmer. Du har således befriet dig selv fra dårlig samvittighed, skyld og selvbebrejdelser, som følger med, når man krænker en ven eller kollega. Kurset har udviklet dig og forbedret din kommunikation mærkbart - til glæde for dig og din organisation.

Kan jeg deltage - og hvorfor skal min organisation sende mig afsted?

Et kursus i assertion er for dig, som ønsker at arbejde aktivt med din egen adfærd og tankemønstre. Kurset er meget praktisk baseret, så du skal være klar til at lave øvelser, der kan være grænseoverskridende. Dette gøres for at forberede dig bedst muligt til de situationer, der kan opstå i erhvervslivet. Du skal ønske at udvikle din personlige kommunikation henimod en mere ligeværdig, nærværende og konfliktforebyggende kommunikation.

Din organisation får dig tilbage som en dygtigere kommunikatør. Ved at du har lært at kommunikere assertivt, har du nu et stærkt fundament for at skabe godt samarbejde i din organisation. Deltagerne på et assertion kursus får værktøjerne til at samarbejde med kolleger, som ikke kun skaber effektivitet men øger arbejdsglæden. Din organisation får således det udbytte, at du kommer tilbage og aktivt kan være med til at skabe mere tilfredse, selvsikre og effektive medarbejdere for din organisation. Er du leder, kan du også kigge i vores oversigt over lederkurser.

Assertionskursus - form og emner

Kursets forløb består af teoretiske oplæg, dialog, praktiske øvelser og selvrefleksion. Forløbet giver dig mulighed for at træne ud fra dine egne oplevelser og udfordringer i din hverdag. 

Der findes mange emner på kurser i assertion, herunder:

  • Adfærdsmønstre og kropssprog - hvordan er vores kommunikationsstil?
  • Personlige rettigheder - andres rettigheder
  • Bliv en god lytter - lær at være en aktiv og anerkendende lytter
  • Lær at stå fast, sige fra og sætte grænser
  • Lær at bede om det, du gerne vil have - respektfuldt og ligeværdigt
  • Styrk din evne til at give og modtage kritik og ros
  • Få samtaletenikker og værktøjer til konflikthåndtering


Hvis du ønsker et kursus i konflikthåndtering, kan du klikke her.

For at få mere information om kurset, eller en mere grundig gennemgang af emner og udbytte, så kontakt udbyderen af det kursus, du finder her på siden.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Styrk selvtillid og gennemslagsk...

Det gør en stor forskel hvordan du kommunikerer. Hører du til dem der kommunikerer assertivt, har du et lettere liv, både på jobbet og privat. Du får sagt din mening uden at skabe unødvendige konflikter, og du får overskud til at give plads til forskelle.

Læs mere
Screene med kognitive briller

Jeg valgte denne uddannelse for at blive bedre fagligt til at screene og spotte de forskellige processer set med kognitive briller, og derigennem blive bedre til at behandle mine klienter efter den kognitive model.

Læs mere
Meldt mig ud af klubben for særl...

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen: "Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder."

Læs mere
Lisbeth Skov Andersen, Leder af ...

“Anders Stahlschmidt holdt oplæg for vores institutionspersonale om feedback, og vi fik virkelig noget at tænke over med hans opgør med den vante sandwichmodel for feedback, hvor man pakker kritik ind i ros, så pointen nogen gange helt forsvinder."

Læs mere