Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-6 af 6
 

Årsregnskabet er en oversigt over virksomhedens udvikling under et regnskabsår, som har til formål at give et korret billede af virksomhedens situation. En af komplikationerne ved årsregnskabet er, at tage hensyn til flere forskellige interessenters informationskrav. Eksempel på forskellige interessenter i årsregnskabet kan f.eks. være aktieejere, almenheden, media, kunder, leverandører og ansatte.

På kurser i årsregnskab lærer man sig hvilke formelle love og regler, som man skal tænke på når man fremtager et årsregnskab. Ved hjælp af forskellige øvelser får man desuden viden om hvordan årsregnskabets- og vurderingsprincipper tilpasses i virkeligheden.

Hvad indeholder et kursus typisk?

  • Om årsregnskabet
  • Årsregnskabsloven
  • Resultatopgørelse
  • Balanceberegning
  • Cashflow analyse
  • Noter og oplysninger
  • Regnskabsprincipper
  • Vurderingsprincipper
  • Finansielle instrumenter
  • Koncernregnskab

Hvem kunne et sådant kursus være henvendt?

Kurser i årsregnskaber er for personer, som arbejder med eller vil have en større indsigt i arbejdet med virksomhedens årsregnskab, f.eks. økonomichefer, den administrerende direktør, bestyrelsen og virksomhedsledelsen samt selvstændige erhvervsdrivende.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Ønskeliste
Kundecase
Malene Topp, selvstændig bogholder

"Jeg kan anbefale diplomuddannelsen til alle der gerne vil have regnskab ind på den rigtige måde. Kompetente undervisere og en fantastisk service overfor kursister. Tak for et dejligt kursusforløb!"

Læs mere
Cinna Bech Egholm

"Jeg har som helt grøn lært en masse og har kunnet følge med i kurset. Jeg har haft mange aha-oplevelser, hvor jeg har nu har kunnet forstå, hvad det var jeg ”prøvede” at lære på HG for mange år siden"

Læs mere
Vibeke Fuchs

"Jeg har sat stor pris på nøglepersoner, der har været omkring undervisningen. Der er en kultur af engagement og hjælpsomhed i Regnskabsskolen. Igen og igen vender jeg tilbage til mine små ”regnskabsbibler" - de små bøger Regnskabsskolen også har udgivet."

Læs mere
Lisbet Skjelmose

"Jeg synes, at jeg har fået meget indsigt og en god portion forståelse for bogholderi. Og alle på skolen har været med til at skabe en rar stemning både i undervisningen og samværet på skolen. Jeg kan glæde mig over, at jeg tør gå i krig med bogholderiet fremadrettet."

Læs mere