Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-6 af 6
 

Årsregnskabet er en oversigt over virksomhedens udvikling under et regnskabsår, som har til formål at give et korret billede af virksomhedens situation. En af komplikationerne ved årsregnskabet er, at tage hensyn til flere forskellige interessenters informationskrav. Eksempel på forskellige interessenter i årsregnskabet kan f.eks. være aktieejere, almenheden, media, kunder, leverandører og ansatte.

På kurser i årsregnskab lærer man sig hvilke formelle love og regler, som man skal tænke på når man fremtager et årsregnskab. Ved hjælp af forskellige øvelser får man desuden viden om hvordan årsregnskabets- og vurderingsprincipper tilpasses i virkeligheden.

Hvad indeholder et kursus typisk?

  • Om årsregnskabet
  • Årsregnskabsloven
  • Resultatopgørelse
  • Balanceberegning
  • Cashflow analyse
  • Noter og oplysninger
  • Regnskabsprincipper
  • Vurderingsprincipper
  • Finansielle instrumenter
  • Koncernregnskab

Hvem kunne et sådant kursus være henvendt?

Kurser i årsregnskaber er for personer, som arbejder med eller vil have en større indsigt i arbejdet med virksomhedens årsregnskab, f.eks. økonomichefer, den administrerende direktør, bestyrelsen og virksomhedsledelsen samt selvstændige erhvervsdrivende.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Ønskeliste
Kundecase
Christina Juhl Sørensen

"Det bedste ved kurset har været stemningen. Det har været en glæde at møde op hver eneste dag. Vores faste undervisere har udvist en særlig grad af overblik og forståelse for den enkelte kursist i forhold til rammerne - respekt!"

Læs mere
Lisbet Skjelmose

"Jeg synes, at jeg har fået meget indsigt og en god portion forståelse for bogholderi. Og alle på skolen har været med til at skabe en rar stemning både i undervisningen og samværet på skolen. Jeg kan glæde mig over, at jeg tør gå i krig med bogholderiet fremadrettet."

Læs mere
Vibeke Fuchs

"Jeg har sat stor pris på nøglepersoner, der har været omkring undervisningen. Der er en kultur af engagement og hjælpsomhed i Regnskabsskolen. Igen og igen vender jeg tilbage til mine små ”regnskabsbibler" - de små bøger Regnskabsskolen også har udgivet."

Læs mere
Christine Søjberg, Konsulent

"Yderst professionel undervisning og gennemgang af fagligt relevante emner. Undervisningen har en god balance mellem teoretisk formidling og praktiske øvelser, der fremmer forståelsen og læringsniveauet hos den studerende."

Læs mere