Top 10 artikler i 2018 på finduddannelse.dk

2018 er ved at gå på hæld, et år hvor der virkelig har været gang i uddannelsesbranchen. Se herunder hvad Finduddannelse.dks brugere har søgt mest på i 2018.

Top 10 artikler i 2018

2018 er ved at gå på hæld, et år hvor der virkelig har været gang i uddannelsesbranchen. Vi har i løbet af året set en større og større fokus på soft skills - altså uddannelser inden for følelsesmæssig intelligent, samarbejde og forhandling. Se herunder hvad finduddannelse.dk's brugere har søgt mest på i 2018.

HR og L&D professionelle har i 2018 haft travlt med at håndtere kravene fra medarbejdere, samtidig med, at de har arbejdet med kvantificering af deres uddannelsesinvesteringer, for dermed at vise den forretningsmæssige værdi til ledelsen.

For vi ved alle, at efter- og videreuddannelse giver værdi. Men hvordan måler man det? Og sætter det ind i den overordnede strategiske ramme for virksomheden?

Træningsresutaterne bliver nødt til at være visuelle og aktive. Farvel til passive læringsmål, og goddag til ledere der omfavner læring, og dermed skaber retention og nye færdigheder der kan anvendes på jobbet.

Blandt brugerne på Finduddannelse.dk ser vi en tendens til, at de blandt artiklerne er særlig interesseret i specifikke guides til uddannelserne. Herunder uddannelser som HD, truckcertifikat og efteruddannelser man kan tage som pædagog. Se de 10 mest populære herunder.

Top 10 artikler i 2018

1. Vejen til et truckcertifikat

2. Fire populære ledelsesstile

3. Sådan er du den bedste pædagog

4. HD uddannelsesguide

5. Guide: Videreuddannelse for pædagoger

6. Drømmer du om et job inden for regnskab?

7. Uddannelsesguide: videreuddannelse for sygeplejersker

8. Ofte stillede spørgsmål om AMU-beviset

9. Top 30 kompetencerindenfor projektledelse

10. Top 30 kompetencer indenfor kommunikation & marketing

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at øge jeres eksponering, og leverer kvalitative leads og webtrafik fra aktivt uddannelsessøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.