Vis finduddannelse.dk som: Mobile

2 trends, der vil dominere kompetenceudviklingen frem mod 2020

Den teknologiske udvikling og forandringen i de kompetencer, der efterspørges i dagens Danmark gør, at virksomheder og organisationer er på jagt efter de bedste muligheder for kompetenceudvikling.

Det stiller store krav til jer som kursus- og uddannelsesudbyder. For at klæde jer godt på frem mod 2020 har vi derfor sat fokus på 2 trends, der i særdeleshed vil komme til at dominere kompetenceudviklingsbranchen. 

1. Virksomhedstilpassede kurser gør comeback i 2019

Vi ser en klar tendens til, at danske virksomheder og organisationer i langt højere grad vil have virksomheds- og individtilpassede kurser end tidligere.

Den høje efterspørgsel skyldes muligheden for at tilrettelægge pensum, så alle får det største take-away, mens det samtidig bliver muligt at tilpasse det til organisations overordnede målsætning.

Standardiserede kurser og uddannelser har bestemt sine fordele, men I kan - som kursus- og uddannelsesudbydere - med fordel gøre en dyd ud af at imødekomme ønskerne og kravene om personaliseret undervisning. Det vil være dét, der sikrer jeres fremtidige succes.

Når I indgår i et samarbejde med en virksomhed, så sørg for at få udviklet en undervisningsplan, der understøtter deres behov. På den måde er I med til at sikre dem succes, mens I gør jeres for, at flere ser mulighederne med jer og dermed booker jer som deres go-to kursus- og uddannelsesudbyder.

2. Teknologien understøtter fremtidens kompetenceudvikling

Henover det forgangne år har vi set, hvordan teknologien har vundet indpas indenfor kompetenceudviklingsbranchen. Den udvikling skyldes kursisternes efterspørgsel på undervisning, der kan gennemføres på de digitale platforme de ellers benytter i deres hverdag.

Det betyder også, at I med fordel kan begynde at udbyde e-learning-kurser. Det er nemlig en undervisningsform, der efterspørges i stor stil, hvorfor det vil være med til at sikre, at I er relevante for og up-do-date i forhold til, hvad kommende kursister forventer og efterspørger.

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at øge jeres eksponering, og leverer kvalitative leads og webtrafik fra aktivt uddannelsessøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 18 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 28-08-2019

Sådan måler I ROI på jeres kompetenceudviklings-initiativer

Hvordan måler man egentlig ROI på kompetenceudvikling? Det giver vi jer vores bedste bud på lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 18-06-2019

Hvilke kursustyper satser virksomhederne på?

Hvilke kursustyper vælger virksomhederne at satse på, når de skal finde kompetenceudvikling til deres medarbejdere?

Læs mere
Sidst opdateret 30-08-2019

5 bud på, hvordan du skaber motivation

Vil du gerne øge din egen motivation og dine medarbejderes, men synes du samtidig, at valget af uddannelse er uoverskueligt? Denne guide kommer med 5 bud på gode motivations-uddannelser, der afdækker forskellige motivationsbehov.

Læs mere
Sidst opdateret 13-03-2019

Top 5 mest efterspurgte uddannelser i 2019

Hemmeligheden er ude! Her er listen med de mest populære uddannelseskategorier som danske virksomheder har efterspurgt gennem 2018, og dermed de mest efterspurgte uddannelser i 2019.

Læs mere