Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Annoncering på Finduddannelse.dk

Få adgang til erhvervsaktive uddannelsessøgende

Vil I i kontakt med erhvervsaktive uddannelsessøgende, HR og virksomhedsledere? Så annoncér hos os og øg jeres tilmeldinger.

Når I annoncerer på finduddannelse.dk bliver I eksponeret for mennesker, der ønsker at udvikle deres kompetencer og udfolde deres potentiale. De leder efter en efter- eller videreuddannelse, som kan supplere deres viden.

Med 70.000 månedlige besøgende er vi Danmarks største, private uddannelsesmedie, og med en profil hos os gør vi jer synlige og attraktive over for mennesker, der ønsker at tage det næste skridt i deres karriere.

Dét får du med en profil hos os

Se dine muligheder

Med en Finduddannelse-profil får I:

  • Målrettet branding til tusindvis af erhvervsaktive uddannelsessøgende
  • Synlighed, der styrker jeres brand i målgruppen
  • Mulighed for at kommunikere direkte til aktive uddannelsessøgende
  • Flere kvalificerede leads og ansøgninger

Kontakt vores team

Hør mere om jeres muligheder for at komme helt tæt på de erhvervsaktive uddannelsessøgende. Udfyld formularen her på siden eller ring (+45) 3360 1922 

 

EMG

Referencer

Erhvervsakademi Aarhus"Vi får henvendelser ind fra finduddannelse.dk og kurserforledige.com fra en række potentielle kunder, som vi ikke når ud til gennem vores egen markedsføring. Derudover er vores kontaktperson god til at følge op med konkrete forslag, statistik, forbedringer til vores nuværende indhold og nye tiltag, så vi altid er opdateret på mulighederne.

Serviceniveauet er højt, og jeg kan godt lide leverandører, der er interesseret i dit velbefindende hele året – og ikke kun, når det er tid til at forny kontrakten.
Vores kontaktperson tager stort ansvar for, at vi får udbytte af vores investering."

At Work

"At Work Skolen har samarbejdet med Finduddannelse.dk i årevis og deres kunnen har altid stået i forhold til ydelsens pris. De dokumenterer deres kunnen, arbejder målrettet for at forbedre synligheden, og er altid åben for dialog. 

Finduddannelse.dk evner flot at forholde sig til netop vores ydelser, og er altid til at fange telefonisk for en snak og tilpasning, så det bedste resultat opnås for begge parter."

Læs flere referencer fra vores kunder »

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at få deltagere på jeres kurser.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 06 mar 2019