Kundelogin på finduddannelse.dk

Introduktion til jeres kundelogin

Her kan I finde guides samt videoer der hjælper jer godt på vejen. Kundeloginet giver jer adgang til at redigere jeres virksomhedsprofil og kurser samt aflæse statistik, forespørgsler og indhente/håndtere evalueringer.

Klik her for at logge ind

Kom godt i gang med kundelogin'et:

I denne video kan I se hvordan man:

  • Redigerer i teksten på jeres skole/udbyder profil
  • Tilføjer billeder til uddannelser
  • Tilføjer startdatoer til uddannelser/kurser
  • Aflæser statistik


Sådan opretter du en god profil (tjekliste):

Opdaterede datoer og korrekt prissætning

Giv endelig jeres besøgende en opdaterede oversigt over, hvornår jeres uddannelse udbydes i fremtiden. Husk løbende at få opdateret datoer og uddannelser inde i kundelogin så det stemmer overens med indholdet på jeres side!

Tiltalende billeder

Du må endelig ikke underkende, hvad et lækkert og velvalgt billede kan gøre for din profil. Hos os tillader vi, at du har et billede i toppen af din profil. Du bør derfor sørge for, at vælge dét med omhu. Tænk på, at det skal indkapsle alt, hvad du står for som brand. 

Engagerende video

Video er et fantastisk redskab til at få din profil til at skille sig ud fra mængden. Ligesom evalueringer kan videoformattet nemlig bidrage til, at give de besøgende en autentisk fornemmelse af, hvem du er som uddannelsesudbyder.

Det, der i særdeleshed er med til at gøre din profil indbydende er både visuel og skriftlig konsistens. Din profil behøver således ikke være særlig tekst tung, så længe, at det tekst, der nu engang er gennemarbejdet, relevant og klart.

Evalueringer

Evalueringer er noget af dét, der for alvor får besøgende til at konvertere. Kurser med evalueringer klarer sig markant bedre end dem uden. (De får et 25% boost af vores søgemaskine i resultaterne, ift kurser uden evalueringer)

USP’er - Unikke salgspunketer ved jeres virksomhed.

Her har I mulighed for at give jeres besøgende 3 hurtig grunde til hvorfor de skal vælge jeres kursus og jer som kursusafholder. Skriv endelig til os, og vi kan finde nogle ikoner der passer til jeres udtalelser.

Up-to-date information

Sørg for, at al information på din profil er opdateret og retvisende. Det modsatte kan nemlig være årsagen til at besøgende hopper væk igen. Sørg for at kommunikere dét du kan levere og praktiske informationer såsom priser, rabatter, datoer og lokationer.

Sådan indsamler I evalueringer:

I denne video kan I se hvordan man:

 • Bruger vores evalueringsværktøj
 • Opretter en udsendelse 
 • Opretter en spørgeskema
 • Publicerer jeres evalueringerKlik her for at logge ind

Du bliver ført hen til login siden hvor du kan logge på med din email adresse og adgangskode.


Annoncer