Jeg er blevet anbefalet at tænke på at tage en MBA - Forum

10-09-2008 09:17   Emil Lønstrup

For at avancere i min karriere, internt i virksomheden jeg arbejder for, er jeg blevet anbefalet at tænke på at tage en MBA. Kan I sige lidt om udbuddet og eventuelt komme med anbefalinger?


RE: Udbuddet af MBA uddannelser i Danmark er efterhånden ganske stort
10-09-2008 10:30   finduddannelse

Hej Emil,

Udbuddet af MBA uddannelser i Danmark er efterhånden ganske stort - fordelt over private skoler, som specialiserer sig i leder- og leadership uddannelser samt de store universiteter.

Prøv at kig i finduddannelses MBA kategori. Der vil du kunne læse om de forskellige kurser. Fuldtid/deltid, Danmark/international. Erhvervserfaring som adgangskrav? Send en forespørgsel, til enten udbyderen - eller finduddannelse - og få tilsendt yderligere informationsmateriale.

Mange MBA-kurser holder informationsdage forskellige steder i Danmark året rundt, hvor fremtidige deltagere kan møde alumni, undervisere - og høre nærmere om kurserne.


den relativt nye CBA - Certificate in Business Administration
16-10-2008 08:42   finduddannelse

En anden relevant uddannelse vi mærker en stigende efterspørgsel for er den relativt nye CBA - Certificate in Business Administration.


Vi har netop uploaded søgetjenestens første MBA Fjernundervisning
24-03-2009 08:46   finduddannelse

Vi har netop uploaded søgetjenestens første MBA Fjernundervisning.


DTU udbyder en MMT - En Executive MBA m. fokus på teknologi
30-03-2009 15:26   finduddannelse

DTU - Executive School of Business udbyder en Executive MBA, der fokuserer på forretningsudvikling i samspillet mellem teknologiske, organisatoriske, operationelle og markedsføringsmæssige forandringer med det formål at skabe en levedygtig organisation.


Vi har lagt en ny fjernundervisnings MBA online
21-10-2009 08:31   finduddannelse

Edinburgh Business School udbyder en ny fleksibel MBA uddannelse.

Edinburgh's MBA kan læses som e-learning - og er sammensat af moduler, hvilket giver muligheden for individuel specialisering.


Open University fokuserer på Distance Learning i deres MBA
26-01-2010 18:21   finduddannelse
post

Open University's Business School en af Europas førende business schools" afholder en MBA der kan tages som fjernundervisning.


Du kan også tage din MBA i Kolding
26-01-2010 18:22   finduddannelse
post

Vi har også netop tilføjet en Executive MBA uddannelse fra International Business Academy, IBA i Kolding.


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her