Vis finduddannelse.dk som: Mobile

10 anbefalede kurser og uddannelser for erhvervsaktive


10 anbefalede kurser og uddannelser for erhvervsaktive


Uanset hvilken branche man arbejder i, er det vigtigt at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for sit arbejdsområde. Veluddannede og kompetente medarbejdere, der er “up-to-date” med nye tendenser, er ofte mere engagerede og motiverede på arbejdspladsen samt ivrige efter at forbedre personlige præstationer og bidrage positivt til virksomhedens udvikling.

Vi har samlet en liste over de kurser og uddannelser for erhvervsaktive, der har opnået mest positiv omtale fra tidligere kursusdeltagere. Nedenfor kan du se 10 anbefalede kurser og uddannelser, som du bør tjekke ud, hvis du er på udkig efter kompetenceudvikling. Listen er inddelt i fem af de største efteruddannelsesområder. 

Del dine anbefalinger - giv os dine stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Har du taget et eller flere af nedenstående kurser eller har du tidligere stiftet bekendtskab med nogle af udbyderne? Har du lyst til at dele dine erfaringer og anbefalinger med andre? Så find udbyderens profil her på Finduddannelse.dk og del din evaluering/anbefaling med de andre besøgende på vores site!

HR & Personale

1. Everything DiSC kursus

DiSCOVER har siden 1985 udviklet og leveret DiSC baseret HR-løsninger til små, mellemstore og store virksomheder og konsulenter. DiSCOVER er blevet anbefalet af mange kursusdeltagere og kurset 'Everything DiSC® certificering' er helt klart favoritten blandt deltagerne. På kurset bliver du certificeret i et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer - DiSC. Læs mere om kurset her.

"Det har været en meget inspirerende oplevelse. Kurset som helhed har overstiget mine forventninger."  - Louise Kwan.

DiSCOVER

2. Sygefravær på arbejdspladsen - jura og dagpenge

Økonomi & Personale A/S har siden 1999 afholdt specialiserede kurser inden for bl.a. personalejura og HR. Kursets formål er at give indsigt i arbejdsgivers og den ansattes rettigheder og pligter i forbindelse med sygefravær på arbejdspladsen, herunder ved sygdom, børns sygdom mv, stressbetinget fravær, sygdomsfravær som følge af handicap mv. Læs mere om kurset her

"Et super godt kursus, det er virkelig lang tid siden jeg har fået så meget ud af et kursus." - Merete A.

Økonomi og Personale


Handel & Økonomi

3. Introduktion til de finansielle markeder

Financial Training Partner er førende Skandinavisk udbyder af uddannelse inden for finansiel analyse til virksomheder og finansielle institutioner. Dette kursus giver en generel introduktion til de finansielle markeder. Man lærer bl.a. om penge- og valutamarkedet samt aktie- og obligationsmarkedet. Kurset har fået varme anbefalinger fra tidligere kursusdeltagere. Læs mere om kurset her.

"Meget forståeligt selvom jeg ikke har erfaring/uddannelse i finanssektoren. Brugbar baggrundsviden. God undervisningsform." - Martine Bengtsson.

Financial Training Partner A/S

4. Bogholderi - grundlæggende kursus

På dette 2-dages kursus giver Økonomi & Personale en bred gennemgang og forståelse for de bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver man har som medarbejder i en regnskabsafdeling. Kurset introducerer grundlæggende bogholderi- og regnskabsmæssige begreber og den lovgivning, som ligger til grund for regnskabsopgaverne mv. i det daglige bogholderi. Læs mere om kurset her.

"Rigtig godt og givtigt kursus. Undervisningen var på meget tilgængeligt niveau med mange gode eksempler, som gav god forståelse. Kan kun anbefales." - Lars K.

Økonomi og personale

Ledelse & Organisation

5. Intensiv Lean Manager

Compass Lean Akademi er landets ældste Lean kursus-, konsulent- og vidensakademi. På dette kursus arbejder man målrettet, systematisk og seriøst med Lean værktøjer og ledelse. Efter endt kursusforløb er du certificeret Lean Manager. Akademiet har mange gode anbefalinger bag sig fra tidligere kursusdeltagere og dette kursus er et af de populære. Læs mere om kurset her.

"Det har været 5 meget lærerige dage, hvor min måde at lede på er blevet udfordret." - Dennis Larsen.

Compass Lean Akademi

6. Effektiv konflikthåndtering og konfliktløsning

Dette kursus giver både indsigt og træning i, hvordan man i praksis håndterer konflikter, så de gode og holdbare løsninger findes, og den gode relation til alle involverede parter genetableres. Kurset giver indsigt og effektive værktøjer til, at man fremover kan klare konfliktfulde situationer og vanskelige personer i sin hverdag. Læs mere om kurset her

"Inden jeg deltog på kurset var jeg bange for konflikter. Efter kurset er jeg ikke bange mere. Jeg vil gerne konfrontere konflikter og håndtere dem med de værktøjer jeg har fået på kurset." - Khadija Singh, Vejleder, KVUC 

Fortuna

IT

7. Grundlæggende Excel Kursus

Dette Excel kursus giver en grundig indføring i Microsoft Excel. Efter dette kursus opnår man et højt brugerniveau i alle de væsentlige Excel funktioner, så man kan arbejde hurtigt og effektivt i Excel og effektivisere sit daglige arbejde. Læs mere om kurset her

"Rigtigt godt kursus - alt var i orden. Jeg har været igennem alle 3 kurser (grundlæggende, udvidet og Avanceret) og vil gerne anbefale dem til alle!" - Annemette Andersen.

ExcelEksperten.dk

8. Photoshop kursus for begyndere

Med dette kursus vil du kunne designe grafisk materiale til professionelt brug. Du vil have et indgående kendskab til Photoshops vigtigste funktioner og mest brugbare genveje, der sikrer en effektiv arbejdsgang. Kurset er et grundkursus, og du behøver derfor ikke at have arbejdet i Photoshop tidligere. Læs mere om kurset her

"Godt kursus, godt sted og god forplejning. Imødekommende underviser med erfaring fra det virkelige liv var super." - Lene, Atria Danmark A/S

Kursusfabrikken

Kommunikation & Medier

9. Argumentationsteknik – når du vil overbevise dine modtagere og påvirke deres adfærd

Med dette kursus i baghånden bliver du bedre til at argumentere for din sag og få dine pointer igennem. Argumentationskurset går i dybden med, hvordan man argumenterer overbevisende og virkningsfuldt. Kurset bliver bl.a. rost for en fin veksling og kombination af teori og praksis. Læs mere om kurset her.

"Godt kursus med fin balance mellem det teoretiske og det praktiske, øvelser og oplæg. Lidt af en øjenåbner, som klart kan anbefales." - Tine Nordentoft Thorsen.

Rethorica

10. Assertionstræning - Assertiv kommunikation

At kommunikere assertivt er en forudsætning for godt samarbejde. Deltagere på dette kursus får lettere ved at samarbejde på en måde, der både gavner effektiviteten og arbejdsglæden. Udbyttet er en arbejdsplads med mere tilfredse og selvsikre medarbejdere. Kurset træner deltagerne i at kommunikere klart, ligeværdigt  og overbevisende. Læs mere om kurset her

"Lærerigt og personligt udviklende kursus, som har givet mig en forståelse af, hvad der sker i mig i forskellige situationer. Samtidig har det givet mig en masse redskaber til at tackle fremtidige konflikter." - Susanne Klausen, Køkkenchef, FDM.

Fortuna

Har du brug for hjælp til at finde et kursus?
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Hvad søger du?
Hvem er du?

Denne service er gratis og uforpligtende.

Senest opdateret: 13 okt 2017

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-06-2015

Top 5 grunde til jobskifte

LinkedIn har spurgt ind til jobsøgning, arbejdsglæde og karriereambitioner blandt 18.000 fuldtidsansatte fra 26 lande. Målet med undersøgelsen var at give virksomhederne et unikt indblik i medarbejdernes tanker på området. Du kan her læse mere om danskernes holdning til jobskifte og blive klogere på de 5 vigtigste grunde til, at vi i Danmark vælger at skifte job.

Læs mere
Sidst opdateret 01-06-2016

Hvad er fordelene ved blended learning?

Undervisning i klasselokale, i virksomheden eller foran en computerskærm ─ der findes adskillige typer efter- og videreuddannelse på markedet. En læringsform, der i den grad har set dagens lys er blended learning. Du kan her læse mere om, hvad læringsformen byder på af fordele, så du kan tage blended learning med i dine betragtninger, når næste uddannelse står for døren.

Læs mere
Sidst opdateret 31-10-2018

Efteruddannelse på universitet

Drømmer du om at skifte spor eller måske få nye perspektiver på dine arbejdsopgaver, så er det måske på tide at efteruddanne dig. I dag er der et stort fokus på, at man skal udvikle sig livet igennem, og det gælder også for din karriere. Universiteterne har meget at byde på i forhold til efter- og videreuddannelse...

Læs mere
Sidst opdateret 24-06-2015

3 grunde til at bruge sommeren på efteruddannelse

Er kolleger og kunder smuttet på ferie? Er tempoet faldet og atmosfæren mere afslappet på din arbejdsplads? Så er det tid til efteruddannelse! Faktisk viser det sig, at sol og sommer er et godt tidspunkt at fokusere på kompetenceudvikling frem for kedelige rutineopgaver.

Læs mere

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!