Top 10 mest populære psykologi kurser i 2022
24 nov 2022

Top 10 mest populære psykologi kurser i 2022

Overvejer du at tage en uddannelse eller et kursus inden for psykologi eller psykoterapi? Der findes et bredt udvalg af uddannelser og kurser. Du kan finde kortere kurser inden for psykoterapi og gestaltterapi, eller du kan vælge at tage en længere uddannelse. Du har derfor rigtig mange muligheder.

Uanset om du skal i gang med en grundlæggende uddannelse, eller om du leder efter opkvalificering i form af kurser og efteruddannelse, så kan det være svært at finde det helt rigtige. Der findes nemlig mange måder at bruge psykologien på, og også mange forskellige måde at tænke psykologi på. Har du brug for inspiration, før du kan træffe dit valg?

Læs med herunder, hvor vi giver dig et overblik over de 10 mest populære psykologi kurser på finduddannelse.dk i 2022. Eller du kan klikke dig gennem vores Psykologi og Terapi kategori, og udforske listen fra med kurser og uddannelser fra forskellige udbydere. Dit fremtidige kursus er måske kun et klik væk? 


Hvor

Kolding

Varighed

6 dage

Pris

15.900 DKK (Momsfri)

Med denne mentoruddannelse hos IBC Kurser og Konsulenthus får du et indblik i din egen og forskellige menneskers personprofiler, ligesom du lærer, hvordan du aflæser og typisk reagerer, når du møder disse.

Du lærer, hvordan du håndterer forskellige sociale, kulturelle og etniske forskelligheder, som du typisk støder på i hverdagen. Uddannelsen har fokus på rollen som mentor i forskellige organisatoriske sammenhænge, og de mentees du kan møde der.

Få mere information om Mentoruddannelsen


Hvor

København

Varighed

1 år

Pris

32.150 DKK (Momsfri)

Wattar Gruppens 1-årige uddannelse i kognitiv terapi kvalificerer dig til at anvende kognitiv terapi i praksis. Gennem uddannelsen får du praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, som giver dig en høj grad af både faglig og personlig udvikling. Det faglige fundament på uddannelsen er kognitiv teori og metode.

Uddannelsen er tilrettelagt, så deltagerne får et grundigt kendskab til den kognitive teori og metode samt introduceres til relevante psykologiske emner. Den kognitive teori indlæres ud fra den kognitive forståelse af angst, depression, selvværd, sorg, krise og traumer, og metoden trænes gennem øvelser, som tager udgangspunkt i disse emner. 

Få mere information om Kognitiv terapiuddannelse


Hvor

København, Århus

Varighed

5 dage

Pris

Fra 12.000 DKK (ex. moms)

Hos Life Academy kan du blive uddannet Stress Mentor og tage overbygningen til Certificeret Stress Coach.

På uddannelsen som stress mentor og/eller certificeret stress coach hos Life Academy lærer du konkrete stressbekæmpende værktøjer og teknikker. Du vil blive i stand til at hjælpe stressramte medarbejdere hurtigt og effektivt, og i mange tilfælde vil du også kunne identificere tegn på begyndende stress.

Få mere information om Stress mentor og certificeret stress coach


Hvor

Odense, Vejle

Varighed

1-3 år

Pris

Fra 60.000 DKK

Den pædagogiske diplomuddannelse i Psykologi er en uddannelse for pædagoger, lærere, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgivere og øvrige professioner, som ønsker grundig viden om psykologi og færdigheder i at anvende psykologisk viden i deres arbejde.

En pædagogisk diplomuddannelse kvalificerer dig til at varetage pædagogiske funktioner på et højt fagligt niveau. Med denne diplomuddannelse opnår du den nyeste viden inden for pædagogik. Derudover får du indsigt i de pædagogiske metoder og forskning. Endvidere får du færdigheder i at analysere og formidle komplekse pædagogiske problemstillinger.

Få mere information om Pædagogisk diplomuddannelse i Psykologi


Hvor

København, Oslo, Stockholm, Århus

Varighed

1½ år

Pris

74.400 DKK (ex. moms)

Med parterapeut uddannelsen hos Sexologiskolen bliver du certificeret parterapeut, og du vil blive klædt på til at arbejde med par, der har brug for værktøjer og støtte til at finde gnisten, komme videre efter svigt eller svær sygdom eller andre udfordringer. Du bliver undervist i parterapi af dygtige og relevante undervisere indenfor parterapien. 

Du har også mulighed for at kombinere uddannelserne til parterapeut og sexolog, hvilket er Sexologiskolens klare anbefaling. Efter bestået eksamen er der mange forskellige muligheder for, hvordan du kan bruge din(e) ny(e) uddannelse(r).

Få mere information om Parterapeut uddannelsen


Hvor

København, Århus

Varighed

4 år

Pris

Fra 23.900 DKK pr. år

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der opbygget faglige og personlige kompetencer, der kan anvendes både professionelt og privat.

I løbet af uddannelsens fire år vil du opnå ny viden og nye kompetencer indenfor et psykologisk felt, der tager udgangspunkt i personlig udvikling. Samtidig vil du deltage i et fagligt miljø med grobund for at danne nye venskaber.

Få mere information om NLP Psykoterapeut


Hvor

København, Online

Varighed

24 lektioner fordelt på 1 år

Pris

Fra 37.500 DKK (ex. moms)

Den 1-årige Mind Terapeut uddannelse hos MIND INSTITUTE består af en grunduddannelse i metakognitiv terapi og suppleres med 3 overbygninger indenfor adfærds- og vanecoaching, præstations- og performance coaching og mere eksistentielle emner i forhold til det at være menneske. Uddannelsen henvender sig til flere målgrupper som eksempelvis psykologiske fagpersoner såvel som sundheds- og socialfagligt personale. 

Med en 1-årig Mind Terapeut uddannelse kan du gå mange veje. Du kan eksempelvis arbejde selvstændigt indenfor egen praksis som eksempelvis behandler, terapeut eller coach med klienter.

Få mere information om 1-årig Mind Terapeut


Hvor

København

Varighed

4 år

Pris

180.000 DKK (ex. moms)

Med Cektos’ 4-årige psykoterapeutuddannelse er man rustet til eksempelvis at starte sin egen psykoterapeutiske praksis eller specialisere sig indenfor sit nuværende fag. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og Reflektor, som sikrer en optimal psykoterapeutuddannelse. Uddannelsen er desuden den eneste uddannelse i Danmark af sin slags, der både giver dig den eftertragtede MCT-I certificering og Dansk Psykoterapeutforenings certificering.

Psykoterapeutuddannelsen er opbygget af fire 1-årige moduler, der i alt indeholder 807 lektioners undervisning, metodetræning, supervision af egen stil (videofeedback) og egenterapi. Efter endt uddannelse kan du behandle dine patienter med de mest effektive metoder.

Få mere information om 4-årig psykoterapeutuddannelse og MCT-I certificering


Hvor

Online, København, Aarhus og Oslo

Varighed

1½ år

Pris

Fra 73.000 DKK (Ex. moms)

Med sexolog uddannelsen hos Sexologiskolen kan du møde dine klienter dér, hvor livet kan være allerbedst eller gøre allermest ondt. Udstyret med den rette viden og de rigtige teknikker, er du i stand til at møde og modtage dem, hjælpe dem videre, igennem krisen, ud af problemerne - og frem til et lykkeligere liv. Dette er derfor en oplagt uddannelse til dig, der ønsker at udvide din viden og dine kompetencer.

Måske arbejder du allerede med psykologi og terapi, eller også ønsker du at komme i gang. Uddannelsen til sexolog giver dig også stor personlig viden og indsigt, som kan bruges i dit eget private liv. Du vil blive præsenteret for mange emner og retninger, som du selv har mulighed for åbne yderligere op for og gå videre med.

Få mere information om Sexolog uddannelsen


Hvor

Ballerup, Århus

Varighed

11 måneder

Pris

29.714 DKK (Ex. moms)

Med ForandringsAkademiets familievejlederuddannelse vil du være i stand til at arbejde med udsatte borgere og familier i deres hjem. Du vil for eksempel blive i stand til at løse konflikter og være medskaber af forandringer i andre menneskers liv. Derfor er familievejlederuddannelsen henvendt til dig, der vil være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om indføring i og anvendelse af teorier og metoder i systematisk løsningsfokuseret korttidsterapi og relationsorienteret samtalepraksis, du vil få indsigt i egne og værdier og holdninger og du vil opnå færdigheder i at facilitere samtaler med børn, unge, familier og professionelle samarbejdspartnere, som familien er i kontakt med. Det er en forudsætning for optag på uddannelsen, at du har en socialfaglig baggrund og kender til børns udvikling.

Få mere information om Familievejleder


Få nye redskaber til din karriere

Leder du efter flere psykologi kurser?
Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg psykologi kurser her

Senest opdateret: 24 nov 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-01-2023

Erhvervsakademiudd. eller akademiudd.?

Nogle snakker om erhvervsakademiuddannelser, nogle snakker om akademiuddannelser - men hvad er forskellen egentlig? Du kan her få et lynhurtigt overblik over, hvordan de to uddannelsestyper adskiller sig fra hinanden og blive klogere på, hvilken type der passer til dine behov og ønsker.

Læs mere
Sidst opdateret 02-03-2023

Behold din markedsværdi på arbejdsmarkedet

Hvis du er en af de typer, der mener, at du slet ikke har behov for efteruddannelse, og at du er helt up-to-date på din viden. Så er det måske en god ide, lige at gå to skridt tilbage. Dine kompetencer fra uddannelsen bliver hurtigt forældet, med nye teknologier der popper op alle steder.

Læs mere
Sidst opdateret 27-02-2023

Top 30 kompetencer arbejdsgiverne leder efter i 2019

Ved du hvad arbejdsgiverne efterspørger anno 2019? Hvad kigger arbejdsgiverne egentlig efter, når de søger efter nye kandidater?

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Bliv godt kørende med Trafikskolen

Lyder livet på landevejene og friheden, der følger med som noget for dig? Så læs med her, hvor du bliver klogere på hvordan du kan blive chauffør med et AMU kursus hos Trafikskolen i Esbjerg.

Læs mere