Top 10 mest populære ledelseskurser i 2022
24 nov 2022

Top 10 mest populære ledelseskurser i 2022

I disse tider er det at være "leder" meget mere end "bare" at være den, der har ansvaret. Som leder er du også motivator, kommunikatør, krisemanager, strategisk tænkende og meget mere. Der stilles større og andre krav til ledere i dag, og det kan kræve tilpasning. 

Hvor tilfreds er du med dine egne evner som leder? Kunne de godt trænge til lidt finpudsning? Udvikling af dine lederevner hjælper ikke kun med at gøre dig klar til at være et forbillede og gøre dig klar til at vejlede folk samt styre projekter. Det hjælper også din fremtidige karriere. Trænger du til inspiration til relevante ledelseskurser og efteruddannelse?

Læs videre herunder og få et overblik over de 10 mest populære ledelseskurser på finduddannelse.dk i 2022. Eller klik dig gennem vores mere end 700 kurser inden for ledelse og organisation for at finde inspiration til netop det kursus, der kan give din karriere et boost. Fremtiden er måske kun et klik væk.


Hvor

Herning, København, Nuuk, Århus

Varighed

7 dage

Pris

29.750 DKK (ex. moms)

Mediatoruddannelsen er målrettet dig, som ønsker at forene forskellige interesser og gå den bedste vej til fælles ejerskab og som vil skabe og udvikle samarbejdsrelationer og resultater. Du kan for eksempel være leder, mellemleder, tillidsrepræsentant eller lignende.

Med mediatoruddannelsen hos CrossingCultures får du en integrerende uddannelse, som forener teorier fra organisationers kultur, kulturforståelse og konflikthåndteringens verden med en praktisk og nærværende tilgang til brug af værktøjerne i hverdagen. Mediatoruddannelsen hos CrossingCultures giver dig indsigten til at se potentialet i den nødvendige konflikt, og du får værktøjerne til at sikre ro og retning.

Hør mere om mulighederne med Mediatoruddannelsen


Hvor

København, Århus

Varighed

6 måneder

Pris

34.000 DKK (ex. moms)

Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse) udbydes af Aros Business Academy, og er udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse og organisation. 

Med denne Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse) får du et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere. Uddannelsen er til dig, der gerne vil blive stærkere inden for ledelse og organisation og ønsker bevis på din viden og dine kompetencer.

Hør mere om mulighederne med Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse)


Hvor

Aalborg

Varighed

2 år

Pris

272.000 DKK (ex. moms)

MMT - Executive MBA - hos Aalborg Universitet er en toårig kompetenceudviklende videreuddannelse for ambitiøse ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. Master in Management of Technology (MMT) uddanner ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. Uddannelsen fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi. 

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. Uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

Læs mere om mulighederne med Master in Management of Technology, MMT


Hvor

København, Lyngby

Varighed

12-14 uger

Pris

5.990 DKK

Organisation og arbejdspsykologi hos Cphbusiness er et akademifag, som kan tages som et selvstændigt kursus. På kurset vil du blandt andet blive klogere på organisationslivets og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger. Dette gør dig i stand til at tage professionelt del i løsningen af organisatoriske opgaver og problemstillinger. 

Du vil lære at indsamle og anvende data til at undersøge organisatoriske problemstillinger og blive kvalificeret til at analysere og vurdere hverdagens udfordringer mellem organisationers strukturer, processer og kultur.

Hør mere om mulighederne med Organisation og arbejdspsykologi (AU)


Hvor

København

Varighed

21-27 måneder

Pris

397.000 DKK (Momsfri)

Hos Henley udvikler de ledere, der er kompetente, ansvarlige og tilpasningsdygtige og ikke mindst ledere, der er dem selv bevidste - både som mennesker og som ledere. Dette blandt andet gennem deres masteruddannelse, EMBA. Henley Executive MBA er en deltidsuddannelse, der giver internationalt perspektiv og oplevelser med et globalt fokus på pensum og forskning. 

Henley EMBA-programmet er en global førende udbyder af MBA-uddannelser til erhvervslivet og triple akkrediteret af AMBA, EQUIS og AACSB. Programmet er dermed blandt de mest anerkendte MBA'er i verden.

Hør mere om mulighederne med Henley Executive MBA


Hvor

Esbjerg, København, Aalborg

Varighed

2-6 år

Pris

Afhænger af de valgte moduler

Med en fleksibel masteruddannelse hos Aalborg Universitet får du mulighed for at komme et skridt videre i din karriere. Her kan du nemlig udvikle både dine personlige og faglige kompetencer, inden for fag, der interesserer dig. En masteruddannelse som fleksibelt forløb er nemlig en personligt tilrettelagt masteruddannelse, hvor du selv er med til at sammensætte de fag/moduler, som uddannelsen skal bestå af. Du kan dermed få styrket din faglighed, inden for emner og områder, som du finder interessante. Det kunne for eksempel være moduler (enkeltfag) inden for ledelse. Når du har taget en masteruddannelse, har du kompetencer til højt kvalificerede funktioner i offentlige og private virksomheder.

Læs mere om mulighederne med en Fleksibel Masteruddannelse


Hvor

København

Varighed

8 dage

Pris

16.000 DKK (ex. moms)

Hos Kursuscenter Sputnik kan du tage en Pædagogisk lederuddannelse, som er for dig, der ønsker en grunduddannelse i pædagogisk ledelse. Med dette kursus får du ny viden, konkrete ledelsesredskaber og et netværk af ligesindede at dele dine refleksioner om ledelse med. Pædagogisk lederuddannelse består af 8 kursusdage med ca. en måneds mellemrum.

Hør mere om mulighederne med Pædagogisk lederuddannelse


Hvor

Rungsted, Viborg, Aalborg

Varighed

2 år

Pris

Fra 60.000 DKK

HD 2. del i Organisation og Ledelse (HDO) er en internationalt orienteret diplomuddannelse i ledelse og organisation, som gennem mange år har leveret ledere til private og offentlige organisationer. Studiet henvender sig bredt til erhvervsaktive mennesker, som ønsker at supplere deres faglige viden med viden om organisation og ledelse.

Med HD 2. del, Organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere.

Læs mere om mulighederne med HD 2. del i Organisation og Ledelse


Hvor

Aalborg

Varighed

2 år

Pris

150.000 DKK (Momsfri)

Denne Master i Ledelses- og Organisationspsykologi (LOOP) hos Aalborg Universitet giver dig forskningsbaseret viden om, hvordan du som leder eller konsulent kan bidrage til at understøtte motivation, kreativitet, trivsel, performance og læring i forskellige sammenhænge. Som deltager på LOOP sættes din egen faglige og personlige udvikling i fokus. Den understøttes gennem undervisning, samarbejde i læringsgrupper, projektarbejde og gennem deltagelse i et personligt udviklingsforløb.

Læs mere om mulighederne med Master i Læreprocesser - specialiseringen Ledelses- og Organisationspsykologi


Hvor

Online/Århus

Varighed

13-15 dage

Pris

Fra 2.496 DKK

Den Grundlæggende Lederuddannelse er et AMU kursus, og er vores mest populære søgning inden for kategorien Ledelse. Kurset Den Grundlæggende Lederuddannelse er populært på tværs af flere forskellige udbydere, og er som sagt sammenlagt vores mest populære søgning inden for denne kategori. Kurset tager cirka to uger, og udbydes helt sikkert også i en by nær dig. Alternativt finder du også udbydere, der tilbyder kurset online. 

Kurset tilbydes blandt andet af Aarhus Business College, DEKRA, IBC Kurser og Konsulenthus samt Next Uddannelse København.

Find din foretrukne "Den Grundlæggende Lederuddannelse" her


Tag dine lederevner til nye højder

Leder du efter flere lederkurser?
Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg ledelseskurser her

Senest opdateret: 24 nov 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 25-01-2023

Hvorfor tage et kursus i projektledelse?

Pernille, der er Online Manager for Stofa havde et ønske om at udvikle sine kompetencer inden for projektledelse. Læs hvordan grundlæggende projektværktøjer og projektmodeller har gjort det nemmere for hende at arbejde mere effektivt.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Den succesfulde mentors 5 pejlemærker

Sådan bliver du mentoren, der hjælper andre til at komme i mål og lykkes. Læs den succesfulde mentors 5 pejlemærker lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Din guide til diplomuddannelser

Har du undersøgt markedet for diplomuddannelser, og overvejer du nu, om dette er den rette form for opkvalificering for dig? I denne guide giver vi dig svaret på de vigtigste ting, du bør vide om diplomuddannelser. 

Læs mere
Sidst opdateret 29-11-2022

Top 10 mest populære coaching kurser i 2022

Leder du efter Coaching kurser? Her finder du finduddannelse.dk's Top 10 mest populære Coaching kurser i 2022. Find inspiration og start din rejse i dag!

Læs mere