Top 10 mest populære HR kurser i 2022
28 nov 2022

Top 10 mest populære HR kurser i 2022

En rolle inden for HR har nok aldrig været mere udfordrende, end den er i dag  men den har heller aldrig været vigtigere! Det er vanskeligt men vigtigt, at man i sin HR funktion finder balancen mellem at tilgodese medarbejderens behov, og samtidig tilgodese virksomheden. Dette er en afgørende del af enhver organisations post-pandemiske fremtid.

Dette kræver tilpasning for dig som HR medarbejder. Medarbejdernes forventninger har nemlig udviklet sig, så det ikke længere udelukkende handler om løn, frynsegoder og feriedage. Medarbejderne efterspørger nemlig i højere grad blandt andet work-life-balance og lignende, og dette kræver tilpasning - også i HR-afdelingen.

Denne tilpasning kan for eksempel ske ved hjælp af et kursus. Her på finduddannelse.dk kan du vælge mellem masser af HR kurser og efteruddannelse, der passer til netop din situation. Dette uanset om du ønsker at udvikle dig inden for Ansættelse og opsigelse, Rekruttering, Medarbejdersamtaler eller noget helt fjerde. 

Herunder kan du finde inspiration til dit kommende kursus inden for HR, da vi har samlet de 10 mest populære HR kurser på finduddannelse.dk i 2022. Og glem ikke at kigge kategorien igennem, hvor du finder kurser fra forskellige udbydere.


Hvor

København, Århus

Varighed

6 måneder

Pris

34.500 DKK (ex. moms)

I Danmark er der rift om HR-stillingerne, da der findes mange danskere, der gerne vil have en stilling i HR. Dette stiller naturligvis højere krav til dig, og de værktøjer du har i din HR-værktøjskasse. Med Mini MBA - People & Culture hos Aros Business Academy vil du opnå et karriereforspring, der i den grad kan mærkes.

Med uddannelsen opnår du et stærkt fagligt overblik og overskud, og samtidig får du et bevis for, at din HR-faglighed er i top. Samtidig sender du et vigtigt signal til din arbejdsgiver (eller kommende arbejdsgiver) om, at du har en passion for HR, og at du ønsker at udvikle dig samt tilegne dig ny viden og kompetencer. 

Få mere information om Mini MBA - People and Culture


Hvor

Hadsten, København, Online

Varighed

2 dage

Pris

Fra 9.500 DKK

DISC personprofil - Basic certificering giver dig en ertificering i anvendelsen af den spændende og praktisk meget anvendelige personanalyse, som er meget efterspurgt i erhvervslivet, og som bruges i mange forskellige kontekster.

Kurset henvendser sig til forskellige stillinger. Du er eksempelvis en HR–medarbejder, som har brug for et værktøj til rekruttering af ansatte, en leder, som arbejder med udvikling af medarbejdere, en konsulent, coach eller en medarbejder, som ønsker det optimale samarbejde med kolleger.

Få mere information om DISC personprofil - Basic certificering


Hvor

Ballerup

Varighed

19 uger

Pris

6.500 DKK (ex. moms)

På modulet Human resource management (AU) hos KEA lærer du, hvordan du som leder praktisk, konstruktivt og løsningsorienteret kan gå til dine HR-opgaver, præcisere og kommunikere dem, så HR-strategien er tydelig i virksomheden.

Efter fagmodulet kan du rekruttere, fastholde, udvikle og afvikle medarbejdere. Det er en vifte af færdigheder, som du kan bruge til at understøtte de fleste organisationers mål inden for HR. Forløbet styrker altså din profil som en leder med relevante HR-kompetencer. Desuden bliver du kvalificeret til at tydeliggøre HR-strategier via effektiv kommunikation.

Få mere information om Human Resource Management (AU)


Hvor

København

Varighed

12-14 uger

Pris

6.190 DKK

På faget Human Resource Management hos Cphbusiness opnår du viden om HRM i et globalt og lokalt perspektiv. Du bliver kvalificeret til at kunne håndtere og udvikle processer inden for HRM-området. Gennem faget får du kompetencer til at varetage human resource-opgaver og -processer i forhold til at tiltrække, ansætte, udvikle, fastholde og afvikle medarbejdere.

Du kan tage faget som et enkeltstående kursus eller som en del af en hel uddannelse.

Få mere information om Human Resource Management (AU)


Hvor

Online

Varighed

3 dage

Pris

Fra 0 DKK

DISC er ét af verdens mest kendte personprofilværktøjer og bruges med succes til udvikling af medarbejdere verden over af både HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter. Hvis du ønsker at blive klogere på DISC, kan e-stimates e-disc.dk løsning være en rigtig god mulighed. For foruden at udvikle og levere professionelle HR profiler og andre analyser værktøjer, kan e-stimate også hjælpe dig med en let og tilgængelig e-disc profil.

Med en e-disc profil fra e-disc.dk udbudt af e-stimate får du en professionel personprofil igennem et online e-learning certificering og uden behov for dyre kursusudgifter. Efter gennemført online certificering betaler du kun for profilen. Du har således ingen udgifter til din certificering. Hvis du ønsker at deltage på e-stimates tre timer online kursus i DISC, så er det også en mulighed (men det er ikke et krav).

Få mere information om DISC


Hvor

Århus

Varighed

2 måneder

Pris

9.200 DKK (ex. moms)

Med 'Human Resource Management' hos Erhvervsakademi Aarhus styrker du din evne til at arbejde forretningsorienteret med human resource management og bidrager til virksomhedens resultater i tæt relation til ledelsessystemet.

Forløbet strækker sig over ca. tre måneder og er på diplomniveau. Kurset er særligt relevant for HR-konsulenter, HR-chefer, HR-managere, ledere og andre, der arbejder med eller ønsker at arbejde med strategiske og udviklingsorienterede opgaver inden for HR. 'Human Resource Management' kan både tages som enkeltstående kursus eller som del af en hel diplomuddannelse.

Få mere information om Human Resource Management


Hvor

Odense, Vejle

Varighed

Kontakt udbyder

Pris

Kontakt udbyder

Akademimodulet Human Resource Management hos UCL klæder dig på til strategisk ledelse, lærer dig at lægge en HR-strategi og giver kendskab til videnregnskaber og ledelsesfilosofi. Du bliver klogere på personalepolitikkens indhold, anvendelse og udvikling, hvor du får viden om modeller til personalestyring, og hvordan de hænger sammen med virksomhedens strategiske planlægning. Derudover får du en grundig indføring i, hvordan du rekrutterer og udvikler medarbejdere. 

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde med processen inden for Human Resource Management med fokus på tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.

Få mere information om akademimodulet Human Resource Management


Hvor

Hellerup

Varighed

3 år

Pris

Fra 5.990 DKK pr. modul

Med Akademiuddannelsen i HR hos KEA får du en række kompetencer og færdigheder, som kan være med til at løfte dit daglige arbejde, og som kan give nye perspektiver på HR-arbejdet i din virksomhed.

Akademiuddannelsen i HR er til dig, som arbejder med HR, men som ønsker at blive klædt på til at arbejde som HR professionel, der er med til at sikre kvalitet og udvikling i såvel HR som virksomheden. Uddannelsen og de enkelte fagmodulerne er også relevante for konsulenter, ledere samt for medarbejdere, der ønsker at arbejde med HR i fremtiden. Du har mulighed for at vælge forskellige valgfrie fagmoduler, så du får den uddannelse, der passer til netop dine interesser.

Få mere information om Akademiuddannelse i HR


Hvor

Aarhus

Varighed

3 år

Pris

Fra 4.800 DKK pr. fag

Stærke HR-kompetencer er afgørende for, at virksomheden høster værdi af sin indsats på HR-området. Med denne akademiuddannelse i HR fra Erhvervsakademi Aarhus får du viden, værktøjer og inspiration, så du kan være med til at sikre kvalitet og udvikling i virksomhedens HR-management.

Uddannelsen henvender sig i høj grad til dig, der allerede arbejder inden for HR-feltet. Det kan for eksempel være i en rolle som HR-konsulent, HR-ansvarlig, HR-koordinator, HR-chef eller rekruttør. Uddannelsen kan selvfølgelig også være for dig, der står overfor at skulle involveres (yderligere) i HR-arbejdet i din virksomhed, dig, som arbejder med HR-orienterede opgaver, eller dig, som gerne vil satse på en fremtidig karriere inden for HR-feltet.

Få mere information om Akademiuddannelse i HR


Hvor

Kolding

Varighed

9 dage

Pris

6.057 DKK (Momsfri)

På denne grundlæggende HR-uddannelse hos IBC Kurser og Konsulenthus bliver du klædt på til at være ressourceperson mellem ledelse og medarbejder. Du får en god, grundlæggende viden om medarbejderudvikling og medarbejderudviklingssamtaler., og du vil få mange værktøjer med hjem, som kan implementeres direkte i virksomheden.

Med en grundlæggende uddannelse inden for HR får du et godt indblik i hele rekrutteringsprocessen, medarbejderudvikling og administration af en lang række formalia og procedurer og andre emner, du skal håndtere, når du arbejder med HR.

Kurset er for dig, som arbejder i en HR-funktion i din virksomhed eller organisation, og som gerne vil lære mere om de forskellige aspekter af kvalificeret HR-arbejde, så du kan fungere som ressourceperson for både medarbejdere og ledelse.

Få mere information om Den grundlæggende HR-uddannelse


Få nye kompetencer med et HR kursus

Leder du efter flere HR kurser?
Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg HR kurser her

Senest opdateret: 28 nov 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 31-01-2023

Best Practices - Kompetenceudvikling

Danmarks bedste arbejdspladser er fundet. 127 virksomheder har deltaget i processen. Det er organisationen Great Places to Work®, der for 15. år i træk har kåret Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har talt med nogle af vinderne for at finde ud af, hvordan de arbejder med efteruddannelse og kompetenceudvikling.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Er en akademiuddannelse det rette for mig?

Vil du gerne videreuddanne dig, mens du arbejder uden at være nødt til at sige dit arbejde op? Så kan en akademiuddannelse meget vel være det rette valg for dig. Læs med her, hvad en akademiuddannelse er, hvad det kræver, hvad uddannelsen giver dig af fremtidsmuligheder og meget mere.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Din guide til CAD CAM kurser

Du har måske hørt om CAD og/eller CAM kurser. Måske har du undret dig over hvad det er, hvad kurserne kan bruges til, og derfor også om kurserne vil være relevante for dig. Muligvis endda om det ene kursus er mere relevant for dig end det andet? Sammen med Jess Haahr Nielsen fra Invent vil vi forsøge at give dig svarene i denne guide. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Guide: Forstå de nye barselsregler 2022

Pr. 2. august 2022 trådte nye barselsregler i kraft i Danmark. Denne barselsreform kommer som en del af et EU-direktiv, og har betydning for børn, der er født den 2. august eller senere. Men hvad betyder disse nye barselsregler egentlig i praksis? 

Læs mere