Top 10 mest populære kurser inden for handel og økonomi i 2022
29 nov 2022

Top 10 mest populære kurser inden for handel og økonomi i 2022

Drømmer du om at udvikle din viden og dine kompetencer inden for handel og økonomi? Eller har du slet ikke erfaring på området, men drømmer om en fremtidig karriere inden for dette felt? Der er mange muligheder for at finde relevante kurser og efteruddannelse, også selvom du måske ikke har den store viden på området i forvejen.

Få inspiration til din fremtidige kompetenceudvikling ved hjælp af dette overblik over de 10 mest populære kurser inden for handel og økonomi på finduddannelse.dk i 2022. Du kan også benytte dig af vores gratis søgemaskine til at udforske mere end 400 kurser i handel og økonomi. Her kan du også blive endnu mere specifik og finde kurser inden for konkrete kategorier såsom Bogholderi, Finans, HD eller Regnskab


Hvor

Herning, Aarhus

Varighed

2 år

Pris

39.600 DKK (ex. moms)

HD 1. del hos Aarhus BSS - HD, MBA & Master er en bred erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid, der giver titlen Graduate Certificate in Business Administration. Deltagerne får en teoretisk indføring i de centrale områder inden for erhvervs- og samfundsøkonomien. Du vil blandt andet blive undervist i erhvervsøkonomi, dataanalyse, samfundsøkonomi og erhvervsjura.

HD 1. del giver de studerende en teoretisk indføring i de centrale områder inden for erhvervs- og samfundsøkonomien. 
Du opbygger akademiske kompetencer, så du på en systematisk og metodebevidst måde kan arbejde med identifikation og løsning af komplekse problemstillinger i praksis. Du kan således bruge den viden og de teorier, du får på HD 1. del, i dit arbejde allerede fra første undervisningsdag.

Få mere information om HD 1


Hvor

Online

Varighed

9 lektioner

Pris

1.975 DKK (ex. moms)

Kurset Bogføring med e-conomic - onlinekursus er et onlinekursus i bogføring, hvor du får rigtige bilag med, så du kan følge med og prøve det hele i din egen prøveudgave af e-conomic. På kurset får du adgang til en undervisningslicens til e-conomic, som gælder i 3 måneder (normalt kan du kun prøve programmet af i 14 dage).

På kurset bruger vi enkeltmandsvirksomheders regnskaber som eksempel, men kurset er også velegnet for dig, der skal bogføre for et IVS, ApS eller en forening. Adgangen til kurset gælder i 1 år.

Få mere information om Bogføring med e-conomic - onlinekursus


Hvor

København

Varighed

3 år

Pris

Kontakt udbyder

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning hos Cphbusiness er for dig, der vil styrke dine kompetencer inden for bankrådgivning, virksomhedsanalyse, revision eller ejendomshandel og -administration, så du kan stå endnu stærkere i dit job.

På uddannelsen lærer du at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører finansiel rådgivning. Du vil blive introduceret til relevante teorier og modeller, så du kan udføre økonomiske analyser og faglige vurderinger, der danner grundlag for den vejledning og kunderådgivning, som du yder inden for dit finansielle speciale.

Få mere information om Akademiuddannelse i finansiel rådgivning


Hvor

København

Varighed

21-27 måneder

Pris

397.000 DKK (Momsfri)

Henley Executive MBA er en deltidsuddannelse, der giver internationalt perspektiv og oplevelser med et globalt fokus på pensum og forskning. Modulerne bliver leveret på tværs af Henley's internationale lokationer, på berigende studieture og som deltager bliver du en del af et større internationalt hold fra Finland, England, Tyskland og Danmark inden for mange forskellige sektorer og industrier.

Henley EMBA-programmet er en global førende udbyder af MBA-uddannelser til erhvervslivet og triple akkrediteret af AMBA, EQUIS og AACSB. Programmet er dermed blandt de mest anerkendte MBA'er i verden.

Få mere information om Henley Executive MBA


Hvor

København, Aarhus

Varighed

2 dage

Pris

7.500 DKK (ex. moms) 

Sidder du med opgaver, der har med bogholderi - regnskab og økonomi - at gøre, men savner de faglige forudsætninger for at udføre dem optimalt? Dette regnskabskursus hos SUPPLEMENT giver dig en indgående gennemgang og forståelse for de bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver, der er i en økonomifunktion og giver dig chancen for at få styr på - eller måske genopfriske - debet og kredit én gang for alle.

Dette kursus i grundlæggende bogholderi henvender sig til medarbejdere med ingen eller kun ringe erfaring med bogholderi. Det kan også være det er lang tid siden du har arbejdet med området, og derfor behov opfriskning af tidligere viden.

Få mere information om Bogholderi for begyndere – og opfriskning


Hvor

Valby, Vejle

Varighed

6 dage

Pris

12.500 DKK (ex. moms)

Er du iværksætter eller bogholderspire? Og har du brug for at lære de grundlæggende elementer inden for bogføring? Så er Regnskabsskolens grundkursus i bogføring muligvis det rette valg for dig.

På dette grundkursus vil du nemlig gennemgå regnskabets opbygning, øve dig i at bogføre finansbilag, lave fakturaer og bogføre kreditorbilag. Derudover vil du beskæftige dig med bankafstemninger, og du får tjek på, hvordan man læser et regnskab, og hvad de forskellige dele af et regnskab fortæller om virksomheden.

Få mere information om Grundkursus i bogføring


Hvor

Online

Varighed

6 dage

Pris

756 DKK (ex. moms)

Kurset Introduktion til regnskab og bogføring hos Aarhus Business Colegge henvender sig til administrative medarbejdere med lidt eller uden regnskabsmæssig erfaring, i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Kurset henvender sig til medarbejdere, der varetager registrering og bogføring af daglige bilag.

Efter endt kursus kan du skelne mellem resultat- og balancekonti og anvende en simpel kontoplan til postering af de daglige bilag i en handelsvirksomhed. Dertil vil du have opnået kendskab til forskellige virksomhedstyper og virksomhedsformer, og vil være bekendt med den tilhørende lovgivning, hvilket giver den nødvendige indsigt i forskellige regnskabers opbygning.

Få mere information om Introduktion til regnskab og bogføring - Online


Hvor

Valby, Vejle

Varighed

19 dage

Pris

39.500 DKK (ex. moms)

Har du brug for at optimere dine evner inden for bogføring? Er du nystartet iværksætter, der gerne vil have styr på regnskabet? Måske ved du intet om bogføring? Regnskabsskolen tilbyder uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

Med Regnskabsskolens kursus har du nu muligheden for at blive diplombogholder. Skab en helt ny levevej, berig dit CV, eller styrk din faglighed som bogholder. Diplomkurset giver dig en dyb forståelse af bogholderiet og en evne til at agere i alle bogholderiets forskellige aspekter – fra regnskabets planlægning til årsafslutningen. 

Få mere information om Diplomkursus for bogholdere


Hvor

Online

Varighed

30 dage

Pris

Fra 4.036 DKK (ex. moms)

På kurset Grundlæggen regnskab hos Aarhus Business College udvikler du dine faglige kompetencer inden for grundlæggende regnskab. På den måde får du udbygget dine evner inden for tal og økonomi, så du kan varetage et job i regnskabsafdelinger eller i administrationer, og præstere bedst muligt. På kurset får du blandt andet:

  • Viden om procedurerne omkring årsafslutning, afstemninger og periodiseringer
  • Indsigt i anvendelse af økonomisystemet e-conomic som værktøj i dit daglige arbejde
  • Kompetencer til at føre en daglig kasserapport, bogføre løn, køb og salg af inventar, varekøb, foretage betalinger, styre debitorer, oprette indkøbs- og salgsordre.

Kurset Grundlæggende regnskab er for dig, der vil arbejde med regnskab, bogføring, økonomisystemet e-conomic og Excel, og som har lidt eller ingen kendskab på disse områder. Det er også for dig, der har kendskab til områderne, men mangler erfaring med bogføring i økonomisystemet e-conomic.

Få mere information om Grundlæggende regnskab - Online


Hvor

Online, Aalborg

Varighed

2 år

Pris

36.000 DKK (Momsfri)

HD1 hos Aalborg Universitet er en praksisnær diplomuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig et grundigt og tidsvarende kendskab til det erhvervsøkonomiske område, herunder forretningsforståelse, samfundsøkonomi, virksomheders juridiske og organisatoriske rammer.

På HD1 diplomuddannelse får du anvendelsesorienteret viden, færdigheder og kompetencer. Du får metoder til at omsætte den teoretiske læring til en praksisorienteret hverdag, hvor du vil blive rustet til at udvise en selvstændig og analytisk tilgang til professionel problemløsning i din virksomhed.

Få mere information om HD 1. del - Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse


Leder du efter flere kurser inden for Handel og Økonomi?


Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg kurser i handel og økonomi her

Senest opdateret: 29 nov 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-02-2023

Læring stopper ikke, fordi kurset gør

En anerkendt teori går på, at op imod 80 % af læring sker før og efter et kursus, og cirka 20 % på selve kurset. Vi har snakket med Morten Baron, som er salgsdirektør hos 4D Konsulenterne om, hvordan både branchen og tilgangene til læring har ændret sig gennem årene.

Læs mere
Sidst opdateret 19-10-2022

Top 5 grunde til at danskerne skifter job

LinkedIn har spurgt ind til jobsøgning, arbejdsglæde og karriereambitioner blandt 18.000 fuldtidsansatte fra 26 lande. Målet med undersøgelsen var at give virksomhederne et unikt indblik i medarbejdernes tanker på området. Du kan her læse mere om danskernes holdning til jobskifte og blive klogere på de 5 vigtigste grunde til, at vi i Danmark vælger at skifte job.

Læs mere
Sidst opdateret 06-03-2023

Er der brug for uddannelse i e-handel?

Indenfor e-handel er der ingen stopklods i sigte, og det er et det største marked i vækst. Læs med i artiklen og bliv klogere på e-handel og hvilke uddannelsesmuligheder der findes indenfor området.

Læs mere
Sidst opdateret 13-02-2023

Guide til finansiering af efteruddannelse

Hos finduddannelse.dk ved vi hvor meget det betyder, at man har både tid og råd til at optimere sine kompetencer, derfor har vi skabt en samlet guide, der viser dig vej gennem junglen af muligheder, for at få finansieret din efter- og videreuddannelse.

Læs mere