Livslang læring skaber forretningsmæssig udvikling

At have et godt arbejdsliv betyder, at du løbende får tilført nye kompetencer og færdigheder. Men hvad betyder det for virksomheden? Læs med her.

Livslang læring skaber forretningsmæssig udvikling

At have et godt arbejdsliv betyder, at du løbende får tilført nye kompetencer og færdigheder, hvad enten de er opnået gennem nye udfordringer på arbejdspladsen eller gennem efter- og videreuddannelse. Både i det private erhvervsliv og i den offentlige sektor, er vi afhængige af at kunne organisere os effektivt og forretningsudvikle innovativt.

Det gode arbejdsliv afhænger af, at du tilegner dig nye kompetencer

Det kræver høj faglighed hos medarbejderne, de rette ledelseskompetencer og i det hele taget en solid forretningsforståelse for at understøtte og drive den nødvendige udvikling. Danske virksomheder og offentlige organisationer er på mange måder verdensmestre i at organisere sig effektivt og innovativt, og vi er som et lille samfund gode til at dele ud af erfaringer og ideer på tværs af sektorer. Vi er generelt gode til at sprede kompetencer og færdigheder gennem et velfungerende arbejdsmarked. Et arbejdsmarked som hele tiden er i udvikling.

Ny viden kan øge bundlinjen

Vi lever i en virkelighed præget af øget digitalisering og et stigende behov for hurtigt at kunne udnytte nye potentialer, der pludseligt opstår. Derfor har både virksomheder, den offentlige sektor og den enkelte medarbejder løbende behov for nye kompetencer og færdigheder. Ny viden er derfor med til at realisere strategi og kan skabe merværdi på bundlinjen.”Ny viden er derfor med til at realisere strategi og kan skabe merværdi på bundlinjen”En efter- og videreuddannelse skal være kompetenceudvikling baseret på solid viden inden for den relevante faglighed og sektor. Den skal samtidig være en god investering for virksomheden. Det ved vi på CBS, og det ved de mange medarbejdere og ledere, der har taget en efter- og videreuddannelse på CBS. 

Hvad skal Danmark leve af de næste 100 år?

Det brede udvalg af HD-uddannelser inden for de erhvervsøkonomiske
discipliner, masteruddannelser med fokus på ledelse og Executive MBA-uddannelser giver dansk erhvervsliv en meget bred uddannelsesplatform. På CBS kombinerer vi det praktiske med det forskningsbaserede og fleksible studiemodeller med garanteret læring. Vi sætter derudover hverdagens udfordringer ind i en international kontekst og dagsorden. På CBS får du og dine medarbejdere adgang til den nyeste viden fra hele verden. Livslang læring sikrer den nyeste viden, nye færdigheder og nye kompetencer, der understøtter den forretningsmæssige udvikling og sikrer det gode arbejdsliv.


Det er det, Danmark skal leve af de næste 100 år.


Annoncer