Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Livslang læring skaber forretningsmæssig udvikling og et godt arbejdsliv!

Det gode arbejdsliv afhænger af, at du tilegner dig nye kompetencer

At have et godt arbejdsliv betyder, at du løbende får tilført nye kompetencer og færdigheder, hvad enten de er opnået gennem nye udfordringer på arbejdspladsen eller gennem efter- og videreuddannelse. Både i det private erhvervsliv og i den offentlige sektor, er vi afhængige af at kunne organisere os effektivt og forretningsudvikle innovativt. Det kræver høj faglighed hos medarbejderne, de rette ledelseskompetencer og i det hele taget en solid forretningsforståelse for at understøtte og drive den nødvendige udvikling. Danske virksomheder og offentlige organisationer er på mange måder verdensmestre i at organisere sig effektivt og innovativt, og vi er som et lille samfund gode til at dele ud af erfaringer og ideer på tværs af sektorer. Vi er generelt gode til at sprede kompetencer og færdigheder gennem et velfungerende arbejdsmarked. Et arbejdsmarked som hele tiden er i udvikling.

Ny viden kan øge bundlinjen

Vi lever i en virkelighed præget af øget digitalisering og et stigende behov for hurtigt at kunne udnytte nye potentialer, der pludseligt opstår. Derfor har både virksomheder, den offentlige sektor og den enkelte medarbejder løbende behov for nye kompetencer og færdigheder. Ny viden er derfor med til at realisere strategi og kan skabe merværdi på bundlinjen.”Ny viden er derfor med til at realisere strategi og kan skabe merværdi på bundlinjen”En efter- og videreuddannelse skal være kompetenceudvikling baseret på solid viden inden for den relevante faglighed og sektor. Den skal samtidig være en god investering for virksomheden. Det ved vi på CBS, og det ved de mange medarbejdere og ledere, der har taget en efter- og videreuddannelse på CBS. 

Hvad skal Danmark leve af de næste 100 år?

Det brede udvalg af HD-uddannelser inden for de erhvervsøkonomiske
discipliner, masteruddannelser med fokus på ledelse og Executive MBA-uddannelser giver dansk erhvervsliv en meget bred uddannelsesplatform. På CBS kombinerer vi det praktiske med det forskningsbaserede og fleksible studiemodeller med garanteret læring. Vi sætter derudover hverdagens udfordringer ind i en international kontekst og dagsorden. På CBS får du og dine medarbejdere adgang til den nyeste viden fra hele verden. Livslang læring sikrer den nyeste viden, nye færdigheder og nye kompetencer, der understøtter den forretningsmæssige udvikling og sikrer det gode arbejdsliv.


Det er det, Danmark skal leve af de næste 100 år.

Senest opdateret: 28 jul 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-07-2020

Skab balance mellem arbejdsliv og studie

På nutidens konkurrenceprægede arbejdsmarked er der efterhånden mange mennesker, der jonglerer både uddannelse og job for at udvikle nye kompetencer såvel som praktisk erfaring. Videregående uddannelse samt efteruddannelse er ofte nøglen til en givende, langsigtet karriere.

Læs mere
Sidst opdateret 26-06-2020

Derfor er personlig branding dit vigtigste aktiv

Autencitet, sårbarhed, bevidsthed og fortælling. Det er opskriften på det gode personlige brand. Sådan siger Lise Bartel Christensen, der er stifter af og direktør i Bartell-co. Her giver hun dig sine bedste tips til, hvordan du kommer i gang med at bygge dit eget brand via storytelling. 

Læs mere
Sidst opdateret 29-07-2020

Tid til forandring?

Gennem hele livet skal du vælge, hvilke veje du vil gå. Ofte er dine valg baseret på tidligere oplevelser, erfaringer og minder, som vækker bestemte følelser i dig. Men er det muligt at slippe de følelser, der hæmmer dine valg, så du får fornyet energi og oplever verden og din måde at træffe beslutninger på, på nye måder?

Læs mere
Sidst opdateret 11-08-2020

Derfor skal du tage til åbent hus

Et åbent hus-arrangement på en uddannelse kan lige netop være det sidste du mangler, for at finde ud af, om uddannelsen du har kig på, er noget for dig.

Læs mere