Vis finduddannelse.dk som: Mobile

3 ordninger: Sådan må du ansætte flygtninge som arbejdsgiver


#HjælpEnFlygtning: Hvordan må du ansætte flygtninge som arbejdsgiver?

Der kommer i øjeblikket mange tusinde flygtninge til Danmark i håbet om at få deres hverdagsliv tilbage. Mange drømmer derfor om at få et job, og så snart de har fået en opholdstilladelse, må du som arbejdsgiver gerne gøre dit til at hjælpe. Der er dog visse forhold, du skal være opmærksom på.

Vi giver dig her et overblik over, hvilke ordninger du må ansætte en flygtning med opholdstilladelse gennem.

Af informationsmedarbejder Anne Sparresø


Senest opdateret: 06 okt 2015

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 27-02-2017

Overvejer du en MBA uddannelse?

En MBA henvender sig til nuværende og kommende topledere inden for den private og  offentlige sektor. Læs vores guide og bliv bedre rustet til at træffe valget om, hvilken MBA uddannelse, du skal vælge.

Læs mere
Sidst opdateret 08-12-2016

Få inspiration til din professionelle udvikling som leder

Hvis du er leder, så ved du, at ledelse er en kompleks ting og du kan som leder altid blive bedre. Det er derfor vigtigt, at du er opdateret på de nyeste tendenser og områder inden for ledeskab. Vi har samlet spændende artikler og indhold om ledelse, så du kan udvikle dine kompetencer som leder - både personligt og fagligt.

Læs mere
Sidst opdateret 20-02-2020

Guide til certificeringer i projektledelse

Vil du have papir på dine evner som projektleder, eller vil du bare blive bedre til at styre, planlægge og gennemføre projekter, så er en certificering i projektledelse måske noget for dig.  Du kan i denne guide blive klogere på nogle af de mest anvendte certificeringer inden for projektledelse, herunder PRINCE2 og IPMA.

Læs mere