HairLust - En bæredygtig virksomhed

Overvejer du at starte en virksomhed under dit studie? Lad dig inspirere af HairLust og folkene bag, der valgte at starte virksomhed midt i studierne. 

HairLust - En bæredygtig virksomhed

Stifterne af HairLust, Sofie Tidemand og Rasmus Serup, oplevede begge i deres tidlige 20'ere, at tyndt hår og hårtab var et stort problem for dem selv og deres omgangskreds. De kunne begge se, at hårtabt og tyndt hår påvirkede folks selvtillid, og samtidig var et tabu. Dette valgte de at gøre op med, og med tidligere erfaring indenfor kosttilskud stiftede i 2017 virksomheden HairLust med grundstenene innovation, bæredygtighed og gennemsigtighed. 

Herfra gik det pludselig stærkt for Sofie og Rasmus, og i dag arbejder hele holdet bag HairLust hver dag hårdt på at hjælpe både kvinder og mænd til sundere, længere og tykkere hår og for at skabe dialog og åbenhed omkring emnet; hårtab. 

Vil gøre op med tabuet

Hos HairLust brænder de for at sætte ord på tabuerne omkring hårtab, og kæmper en brav kamp mod netop hårtab, som mange både mænd og kvinder døjer med. Særligt hårtab hos kvinder er underlagt et tabu, hvilket HairLust ønsker at komme til livs. De ønsker  dog ikke kun at italesætte emnet og tydeliggøre det ordinære ved at tabe håret, der kan forekomme følsomt og negativt hos nogle, men aktivt at gøre en forskel med innovative og bæredygtige produkter, der rent faktisk virker.

Upcycling

Hos HairLust går de op i bæredygtighed, og dette ses også på deres hjemmeside, hvor de opfordrer folk til at genanvende det materiale mange af deres produkter leveres i. Her kan du finde guides til hvordan man laver den tomme emballage om til f.eks. krydderibøtter, plantepotter, solspejle og bordskåner. 

Er man ikke til upcycling er der stadig rig mulighed for at hjælpe miljøet når man handler hos HairLust. Alt deres plastik-, pap- og glasemballage er nemlig 100% genanvendelig. Du finder endda en gennemførlig guide over hvordan du skiller dig af med emballagen på deres hjemmeside. 

Udover at HairLust opfordrer deres kunder til at genbruge meres emballage og skille sig af med det på forsvarlig vis, er de fleste af deres produkter også veganske og naturlige. 

Iværksætteri under uddannelsen

Rasmus og Sofie startede deres virksomhed HairLust sammen, imens Rasmus stadig var i gang med sin bachelor i International Business på CBS. Han færdiggjorde sin bachelor sidste år, imens han arbejdede fuldtid hos HairLust som CEO. Før dette valgte han også at tage sin praktik hos HairLust, så han kunne fordybe sig 100% i forretning, og bruge alt den tid han kunne på at udvikle den. Rasmus fulgte altså sin drøm og valgte at knokle knaldhårdt i sin studietid for, at denne skulle gå i opfyldelse. Dette har i dag resulteret i, at HairLust omsætter for flere millioner årligt, og samtidig hjælper tusindvis af mennesker med deres hårtab.

Læs mere om HairLust


Annoncer