Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Derfor skal du tage til åbent hus

Et åbent hus-arrangement på en uddannelse kan lige netop være det sidste, du mangler for at finde ud af, om uddannelsen du har kig på, er noget for dig. Her er det nemlig ofte muligt at få en snak med både nuværende og tidligere studerende, undervisere, studievejleder samt administrativt personale, som kan hjælpe dig et skridt videre i processen.

Hvis du går og overvejer en uddannelse, men ikke har lagt dig helt fast på, hvilken studieretning eller faglig fokus du gerne vil vælge, så kan det være en rigtig god ide at tage til et åbent hus-arrangement. Selv hvis du allerede er helt sikker, er det en rigtig god måde, hvorpå du kan mærke stemningen på studiet, fornemme studiemiljøet og ikke mindst hvilken type mennesker du kommer til gå sammen med.

Vi har taget et kig på HD-uddannelserne ved CBS, og hvorfor et åbent hus-arrangement giver så meget mening. Se videoen fra sidste års Åbent Hus her: https://www.cbs.dk/efteruddannelse/hd-uddannelserne/arrangementer

Hvad kan en efteruddannelse gøre for dig?

Hvorfor er det, du skal vælge en efteruddannelse som f.eks. en HD? Det er noget af det, du skal have fundet ud af, før du starter på studiet. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan bruge uddannelsen til i din hverdag, og hvor den kan føre dig hen i din karriere.

På HD-uddannelsen på CBS er der, foruden HD 1. del, 8 studieretninger at vælge imellem. Så selvom det er sikkert, at du vil læse en HD, skal du stadig finde frem til, hvilken studieretning der passer dig bedst. Ved Åbent Hus på CBS er det muligt at høre præsentationer om alle HD-uddannelserne og få svar på dine spørgsmål i mødet med studerende, undervisere og personale fra HD, så du kan få det rette indblik i studiet, og hvordan det kan anvendes i din fremtidige karriere.

Et åbent hus-arrangement kan give dig svar på dine spørgsmål, som en brochure ikke kan, og samtidig får du også svar med det samme, frem for selv at skulle finde frem til dem online. For mange virker det også mere troværdigt at snakke med en studerende, som står i den samme livssituation som en selv, og høre dem fortælle om, hvordan studiet faktisk er.

Udover at møde folkene på og omkring HD, får du også et indblik i den særlige type uddannelse som HD er, samt får en fornemmelse af CBS som uddannelsessted. Der er ikke lang tid til næste åbent hus på CBS den 30. april, hvor det er muligt at høre om både HD 1. del og de otte HD 2. del uddannelser, som alle bliver præsenteret mellem 17 og 19.

Se programmet her: http://hd.cbs.dk/aabenthus/

Senest opdateret: 08 apr 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 08-04-2019

Julian valgte en anden uddannelsesvej

Det var ikke den store skolelyst, som tyngede Julian Johansen, da han var færdig med 3.g. på Sorø Akademi. Tiden i gymnasiet havde været fin, men udsigten til flere år på uddannelsesinstitutioner lokkede ham langt fra.

HD
Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Stine læste HD samtidig med fuldtidsarbejde, baby og bonusbarn

"Det passede bare bedst til det, jeg ville, og det var det hele værd,” fortæller Stine Steensgaard, der tog sin HD med baby, bonusbarn og arbejde.

HD
Læs mere