Derfor skal du tage til åbent hus
05 jan 2023

Derfor skal du tage til åbent hus

Et åbent hus-arrangement på en uddannelse kan lige netop være det sidste, du mangler for at finde ud af, om uddannelsen du har kig på, er noget for dig. Her er det nemlig ofte muligt at få en snak med både nuværende og tidligere studerende, undervisere, studievejleder samt administrativt personale, som kan hjælpe dig et skridt videre i processen.

Hvis du går og overvejer en uddannelse, men ikke har lagt dig helt fast på, hvilken studieretning eller faglig fokus du gerne vil vælge, så kan det være en rigtig god ide at tage til et åbent hus-arrangement. Selv hvis du allerede er helt sikker, er det en rigtig god måde, hvorpå du kan mærke stemningen på studiet, fornemme studiemiljøet og ikke mindst hvilken type mennesker du kommer til gå sammen med.

Vi har taget et kig på HD-uddannelserne ved CBS, og hvorfor et åbent hus-arrangement giver så meget mening. Se videoen fra sidste års Åbent Hus her: https://www.cbs.dk/efteruddannelse/hd-uddannelserne/arrangementer

Hvad kan en efteruddannelse gøre for dig?

Hvorfor er det, du skal vælge en efteruddannelse som f.eks. en HD? Det er noget af det, du skal have fundet ud af, før du starter på studiet. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan bruge uddannelsen til i din hverdag, og hvor den kan føre dig hen i din karriere.

På HD-uddannelsen på CBS er der, foruden HD 1. del, 8 studieretninger at vælge imellem. Så selvom det er sikkert, at du vil læse en HD, skal du stadig finde frem til, hvilken studieretning der passer dig bedst. Ved Åbent Hus på CBS er det muligt at høre præsentationer om alle HD-uddannelserne og få svar på dine spørgsmål i mødet med studerende, undervisere og personale fra HD, så du kan få det rette indblik i studiet, og hvordan det kan anvendes i din fremtidige karriere.

Et åbent hus-arrangement kan give dig svar på dine spørgsmål, som en brochure ikke kan, og samtidig får du også svar med det samme, frem for selv at skulle finde frem til dem online. For mange virker det også mere troværdigt at snakke med en studerende, som står i den samme livssituation som en selv, og høre dem fortælle om, hvordan studiet faktisk er.

Se programmet her: http://hd.cbs.dk/aabenthus/

Senest opdateret: 05 jan 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 20-10-2022

6 tips: Sådan gør du et godt indtryk

Vi giver dig her 6 tips til, hvordan du giver det allerbedste førstehåndsindtryk. Læs bl.a. om vigtigheden af et smil og en god hukommelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-01-2023

Top 30 kompetencer for dig der vil arbejde i en start up

Hvilke kompetencer er det rent faktisk, at det kræver for at arbejde i start-up? Se vores liste her. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-01-2023

Mentaltræning: Lille visualisering – stor ændring i resultater

Forskning viser, at din måde at fortolke din krops nervøsitet kan have stor betydning for, hvordan du klarer opgaven. Mentaltræning kan hjælpe dig.

Læs mere
Sidst opdateret 05-01-2023

Coaching og COVID-19: Om at navigere i kaos

Vi har taget en snak med direktøren for Axept A/S, Birgitte Jepsen. Læs Birgittes tanker om arbejdslivets udfordringer relateret til COVID-19, og hvad det har gjort for coaching-verdenen.

Læs mere