Derfor skal du tage til åbent hus

Et åbent hus-arrangement på en uddannelse kan lige netop være det sidste du mangler, for at finde ud af, om uddannelsen du har kig på, er noget for dig.

Derfor skal du tage til åbent hus

Et åbent hus-arrangement på en uddannelse kan lige netop være det sidste, du mangler for at finde ud af, om uddannelsen du har kig på, er noget for dig. Her er det nemlig ofte muligt at få en snak med både nuværende og tidligere studerende, undervisere, studievejleder samt administrativt personale, som kan hjælpe dig et skridt videre i processen.

Hvis du går og overvejer en uddannelse, men ikke har lagt dig helt fast på, hvilken studieretning eller faglig fokus du gerne vil vælge, så kan det være en rigtig god ide at tage til et åbent hus-arrangement. Selv hvis du allerede er helt sikker, er det en rigtig god måde, hvorpå du kan mærke stemningen på studiet, fornemme studiemiljøet og ikke mindst hvilken type mennesker du kommer til gå sammen med.

Vi har taget et kig på HD-uddannelserne ved CBS, og hvorfor et åbent hus-arrangement giver så meget mening. Se videoen fra sidste års Åbent Hus her: https://www.cbs.dk/efteruddannelse/hd-uddannelserne/arrangementer

Hvad kan en efteruddannelse gøre for dig?

Hvorfor er det, du skal vælge en efteruddannelse som f.eks. en HD? Det er noget af det, du skal have fundet ud af, før du starter på studiet. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan bruge uddannelsen til i din hverdag, og hvor den kan føre dig hen i din karriere.

På HD-uddannelsen på CBS er der, foruden HD 1. del, 8 studieretninger at vælge imellem. Så selvom det er sikkert, at du vil læse en HD, skal du stadig finde frem til, hvilken studieretning der passer dig bedst. Ved Åbent Hus på CBS er det muligt at høre præsentationer om alle HD-uddannelserne og få svar på dine spørgsmål i mødet med studerende, undervisere og personale fra HD, så du kan få det rette indblik i studiet, og hvordan det kan anvendes i din fremtidige karriere.

Et åbent hus-arrangement kan give dig svar på dine spørgsmål, som en brochure ikke kan, og samtidig får du også svar med det samme, frem for selv at skulle finde frem til dem online. For mange virker det også mere troværdigt at snakke med en studerende, som står i den samme livssituation som en selv, og høre dem fortælle om, hvordan studiet faktisk er.

Se programmet her: http://hd.cbs.dk/aabenthus/


Annoncer