Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sikker håndtering af kemikalier

Når kemikalier ikke håndteres korrekt, udgør de en stor fare for jer som medarbejdere. Forkert mærkning, usikkert arbejde med kemikalier, samt manglende personlige værnemidler kan lede til sygdom og andre former for arbejdsulykker. Det er derfor vigtigt, at I - som virksomhed - er informerede og helt opdaterede på den nyeste viden inden for sikker håndtering af kemikalier.  

Vi har derfor - i samarbejde med Altox -  lavet nedenstående guide for, hvad I skal have helt styr på i forhold til jeres håndtering af kemikalier. Altox er førende inden for rådgivning og træning i kemisk arbejdsmiljø og afholder løbende landsdækkende virksomhedsbesøg til vurdering af netop dette.

Brug vores guide som en nem tjekliste til at sikre jeres kemiske arbejdsmiljø i dag:

               Altox - sikker håndtering af kemikalier

               

Læs mere om Altox her og deres kursus i sikker håndtering af kemikalier

Senest opdateret: 04 feb 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-08-2020

Det åbne kontorlandskab

For nylig satte nyhedsmediet Ugebrevet A4 fokus på arbejdsmiljøet på de danske storrumskontorer. Her slog de fast, at langt over halvdelen af de, der til dagligt sidder i åbne kontorlandskaber har svært ved at koncentrere sig om deres arbejdsopgaver. Yderligere 35 procent mener desuden, at de laver fejl som følge af distraherende faktorer  ...

Læs mere
Sidst opdateret 06-08-2020

Videndelen ved udflytning

Regeringens beslutning om at flytte et stort antal offentlige arbejdspladser ud af hovedstaden har mødt stor kritik. Hvordan sikrer man f.eks. den viden, der er afgørende for, at den enkelte styrelse effektivt kan fortsætte med at løse opgaver for borgerne? Vi har taget en snak med Line Sander, direktør og underviser i SUPPLEMENT for at blive klogere på de vidensmæssige udfordringer ved...

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Puf til dine kolleger

Det gør nemlig en forskel. Oftest leder fællesskab til unikke løsninger og bedre resultater. Vi har talt med Erik Korsvik Østergaard om, hvordan netværk er nøglen til fremtidens virksomhed. 

Læs mere
Sidst opdateret 23-02-2021

5 tips til en effektiv arbejdsdag

Tidsoptimering og effektivitet ligger højt på mange lederes liste, men faktisk også for medarbejderne. Igen og igen viser statistikker, at medarbejderne ønsker at gøre deres bedste. 

Læs mere