Bliv Musculupat og få en helt unik tilgang til kropsbehandling
13 dec 2021

Bliv Musculupat® og få en helt unik tilgang til kropsbehandling

Vil du gerne kunne hjælpe mennesker med behandling af problematikker i bevægeapparatet? Og vil du gerne have en uddannelse, der forener det bedste fra Vestens Lægevidenskab med Østens Traditionel Kinesiske Medicin (TKM)?

Så læs med her, hvor Susan Wichmand, ejer af AM Massageskole, fortæller om deres nye varemærkebeskyttede Musculupat® uddannelse, som er det helt rigtige for dig, der ønsker at arbejde med kroppen som helhed.

Med denne uddannelse får du altså en unikt sammensat kropsbehandleruddannelse, der bestemt gør dig eftertragtet i en tid, hvor selvrealisering og selvpleje vægtes højt blandt danskerne.

Læs meget mere om uddannelsen og dine fremtidsmuligheder her.

Få en unik forståelse af kroppen, når Vestens Lægevidenskab møder Østens Traditionelle Kinesiske Medicin

Indenfor behandlingsbranchen ser man en kraftig tendens til meget korte uddannelser, som desværre sjældent giver den studerende de nødvendige kompetencer. Det er blandt andet bevæggrunden for oprettelsen af Musculupat® uddannelsen, fortæller Susan og fortsætter:

Vi oplever - i første led - hvordan personer henvender sig til os efter et fire-ugers massagekursus med blod på tanden og et ønske om at videreudvikle deres kompetencer. De fortæller os, hvordan de oplever en kompetencekløft mellem dét de kan, og dét de gerne vil. Dette blev et argument for at skabe Musculupat® uddannelsen, der giver dig en komplet og unik forståelse af bevægeapparatet og gør dig til den dygtigste kropsbehandler.

Uddannelsen er tilrettelagt i trin, så du gradvist bliver uddannet i de nødvendige aspekter af fagligheden.

Du tager således først grunddannelsen på Trin 1. Her lærer du de mest basale færdigheder henover 6 måneder og opnår titlen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Herfra bygger du videre med Trin 2 og bliver Lægeeksamineret Sportsmassør, som tager yderligere 3 måneder, hvor der hér er særligt fokus på skadesbehandling. Når du har forstået disse to aspekter af fagligheden, kan du bygge ovenpå med Trin 3, som tager 9 måneder, og hvor du endelig opnår titlen som Musculupat®, forklarer Susan og fortsætter:

På Trin 3 har vi inkorporeret teknikker fra den Traditionelle Kinesiske Medicin. Det betyder, at du vil lære at anskue kroppen fra et helt andet perspektiv. Du lærer at arbejde ud fra kroppens meridianer og de 5 elementer - som anses for at være kroppens energibaner. Du lærer også at arbejde med effektive behandlingsteknikker som bl.a. akupunktur og zoneterapi, m.m.

Forskning viser at psykiske faktorer kan påvirke neurologien, hvilket eksempelvis vil sige, at traumer kan stagneres i kroppen og skabe blokeringer i muskulatur, bindevæv, nervebaner, m.m. Modsat anden kropsterapi, tager man som Musculupat® ikke udgangspunkt i samtaleterapien, ved behandling af lignende problematikker. I stedet arbejdes med Funktionel Neurologi og Bevæganalyse, som i kombination med den Traditionelle Kinesiske Medicin skaber imponerende resultater, fortæller Susan og uddyber videre:

Hvis man har et traume i kroppen, så kan hjernen sende gentagende signaler ned til et område, som resulterer i tilbagevendende smerter. Hjernen begynder derfor at lave nogle neurologiske forsvarsmekanismer, som kan sætte sig i centralnervesystemet.

Hos AM Massageskole lærer du altså både at behandle med den praktiske fysiurgiske massage, mens du også lærer at forstå kroppens anatomi og fysiologi - altså, hvordan virker kroppen ud fra den vestlige lægevidenskab. Oven i det bliver du uddannet i den Traditionelle Kinesiske Medicin, hvor du får en helt anden tilgang til kroppen. I kombination med forståelsen af psykiske og neurologiske faktorer, får du altså en helt unik uddannelse, der netop tager afsæt i flere teoretiske og praktiske perspektiver og videnskaber. Med Musculupat® uddannelsen bliver du derfor den dygtigste kropsbehandler overhovedet muligt.


Derfor skal du tage Musculupat® uddannelsen

Hvis du ønsker en unikt kombineret og dybdegående uddannelse indenfor kropsbehandling, så er Musculupat® uddannelsen hos AM Massageskole det helt rigtige for dig. Opfordringen fra Susan lyder i hvert fald således:

Du skal uddanne dig hos AM Massageskole, hvis du ønsker at blive den bedste behandler. Vi uddanner dem, der ønsker en professionel karriere. Vi tager højde for alles indlæringveje og tilbyder et utal af differentieret undervisningsværktøjer i form af videoer, sange/ramser m.m. Alt dette gør, at teorien/undervisning bliver let forståelig. Så længe du brænder for at blive den dygtigste kropsbehandler, så har vi værktøjerne til, at du opnår dine drømme.

Vi lever samtidig i en tid, hvor det at passe godt på sig selv, er noget de fleste danskere går op i. Det betyder at både enkeltpersoner og virksomheder er på jagt efter den rigtige gode behandler. Med Musculupat® uddannelsen vil du altså opleve, at der både er mulighed for at starte egen forretning og for at blive fastansat flere steder. Hvad end du vælger, så står AM Massageskole klar til at hjælpe, forklarer Susan:

De fleste elever starter med et ønske om at blive selvstændig. For at sikre, at deres ønske går i opfyldelse, tilbyder vi vores elever at deltage på workshops omkring CVR-registrering, regnskab og marketing, m.m. Vi står nemlig med al den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at få kunderne ind i sin butik. Derudover opfylder Musculupat® uddannelsen lektionskravene for RAB-Godkendelse samt SKAT’s lektionskrav for momsfritagelse, hvilket betyder at du som selvstændig ikke betaler moms, og derfor kan få en højere indkomst.

Lyder uddannelsen som noget for dig, så læs meget mere her. Der er uddannelsesstart 2 gange årligt.

Senest opdateret: 13 dec 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 03-08-2020

Interview om gravide og sygefravær

Conopor rådgiver virksomheder i, hvordan de håndterer arbejdsforhold for gravide medarbejdere; et område der generelt er præget af berøringsangst. “Overordnet ser vi på, hvad vi kan gøre, både til fordel for den gravide og for erhvervslivet. Det fælles mål er, at den gravide trives, samtidig med at virksomheden kan opretholde driften”, siger Jean Vennestrøm, ejer af Conopor.

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Afstresning og koncentration er også for børn

Yoga er ofte noget vi forbinder med udstrækning og meditation. Men faktisk er yoga også for børn.

Læs mere
Sidst opdateret 23-07-2020

Hypnose som terapeutisk værktøj

Hypnose er ikke bare hokus pokus, der kan få mennesker til at opføre sig mærkeligt. Faktisk er det en helt naturlig tilstand i sindet, som man kan bruge til at arbejde terapeutisk med; eksempelvis i forhold til  frygt og fobier.

Læs mere
Sidst opdateret 23-02-2023

Bliv ernæringsterapeut

Med en uddannelse inden for ernæring bliver du som studerende godt klædt på til at arbejde med blandt andet kostvejledning og diæter. Dine fremtidsmuligheder vil være mange, og du har mulighed for at gøre karriere inden for flere forskellige brancher.

Læs mere