Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kompromissøgende adfærd

Du har en kompromissøgende konfliktstil

Du søger altid at nå et kompromis i en konfliktsituation. Du opfattes som mindre vedholdende, idet du er villig til at opgive dele af dine egne behov og ønsker. Da du aktivt arbejder mod at finde en løsning, der helt eller delvist tilfredsstiller alle, opfattes du også som ganske samarbejdsvillig. 


Målet er en hurtig og acceptabel løsning 

Din kompromissøgende konfliktstil er især prisværdig i situationer, hvor omkostningerne er flere ved selve konflikten end ved kompromiset eller når en vigtig deadline truer. Når der indgås et kompromis mødes man på midten og måske udveksles der indrømmelser, alt sammen i arbejdet med at finde en både hurtig og gensidig acceptabel løsning. 


Se nærmere på vores kurser omkring konflikthåndtering her

Er du overrasket over dit resultat? Vil du ændre din konfliktstil lidt, så den bliver mere gavnlig i tilspidsede situationer på jobbet? Eller vil du bare vide og lære mere om konflikthåndtering? Så se alle vores kurser her:

Kurser i konflikthåndtering

Senest opdateret: 03 aug 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 06-08-2020

Konflikthåndtering på arbejdspladsen

Bliv opmærksom på, hvordan konflikterne opstår og hvad du kan gøre for at afhjælpe konflikten.

Læs mere
Sidst opdateret 13-12-2021

Konflikthåndtering for arbejdsmiljørepræsentanter

Udover den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, har du inden for det første år krav på supplerende efteruddannelse inden for arbejdsmiljø eller andre relaterede områder som konflikthåndtering. Vi har taget en snak med Mette Krøigaard fra Alectia, om hvordan et kursus i konflikthåndtering gør dig klogere på dynamikker i konflikter på arbejdspladsen.

Læs mere
Sidst opdateret 06-08-2020

Empati og rollespil styrker kommunal service

For at blive bedre til at håndtere konflikter med frustrerede borgere på overførselsindkomst, har medarbejdere på Billund rådhus været på kursus i konflikthåndtering. Finduddannelse har talt med Mette Roed, stabssekretær i kommunens arbejdsmarkedsafdeling, om hvordan kurset har hjulpet dem i deres arbejde.

Læs mere
Sidst opdateret 06-04-2022

5 gode råd til konflikthåndtering

Konflikter og uenigheder er et vilkår, når vi møder mennesker, men også internt kolleger imellem. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man håndterer konflikten, og hvordan man eventuelt forebygger en konflikt. Derfor har vi fået Henrik Møllers 5 bedste råd til konflikthåndtering.

Læs mere