KL’s Kommunikationsdøgn
09 mar 2023

KL’s Kommunikationsdøgn

KL’s Kommunikationsdøgn er en årlig konference for alle kommunale medarbejdere, som arbejder inden for kommunikation. På konferencen får du ny viden fra branchefolk samt konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde inden for den kommunale sektor.

Konferencen er for dig, der arbejder i den kommunale branche som kommunikationschef, webmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder eller presserådgiver.

Læs mere her: https://www.kl.dk/okonomi-og-administration/kommunikation/kommunikationsdoegn/

  • Antal dage: 1 døgn
  • Pris:
  • Hvornår på året: November
  • Hvor: Aarhus el. København

Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 09-03-2023

Ehandelsdagen

E-handelsdagen er stedet, hvor du får dyrbar viden om, hvordan du bedst vækster din forretning. Det sker gennem foredrag og du får samtidig en unik mulighed for at møde andre ekøbmænd.

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2021

Conversion Boost

Konverteringsoptimering handler både om at fastholde vækst og konkurrenceevne på det digitale marked, ligesom at salgsteknik, kundeindsigt, psykologi, design, brugerdata, split-test og meget mere er vigtigt at tage med.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Copenhagen TV Festival

Copenhagen TV Festival er skandinaviens største TV festival med 100+ speakers og mere end 1000 deltagere fra tv- og streamingbranchen.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

Læs mere