Internet Week Denmark
12 jun 2019

Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er en årlig konference, der strækker sig over en uge. Her sættes de nyeste trends indenfor teknologien på dagsordenen med 100+ events og flere prominente talere.

Konferencen tager form som en festival og henvender sig til dig, der bevæger dig rundt i alt der har med digitalisering at gøre. Det helt store spørgsmål i løbet af ugen er, hvordan vi kontinuerligt sætter mennesket før teknologien.  

Læs mere her: https://iwdk.dk/

  • Antal dage: En uge
  • Pris:
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: I og omkring Aarhus
Senest opdateret: 12 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 27-02-2023

Efterspurgte kompetencer: Marketing

Hvilke kompetencer er vigtige at besidde når man arbejder med kommunikation og marketing? Hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger kandidater til stillinger i kommunikations- og marketingafdelinger? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på lige netop de to spørgsmål.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Marketing Camp

MarketingCamp er for dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag, og er på jagt efter helt konkrete tips og tricks til din online markedsføring. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes, tips og tricks.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Copenhagen TV Festival

Copenhagen TV Festival er skandinaviens største TV festival med 100+ speakers og mere end 1000 deltagere fra tv- og streamingbranchen.

Læs mere
Sidst opdateret 01-12-2022

Derfor bør I benytte Influencer Marketing

De fleste har stiftet bekendtskab med influencer marketing i privat sammenhæng, og flere virksomheder får fortsat øjnene op for brugen af influencer marketing. Men hvorfor bør man som virksomhed benytte Influencer Marketing? Vi har spurgt Daniel Ishøj Nielsen fra Represented by Bloggers Delight.

Læs mere