EMAILSUMMIT
09 mar 2023

EMAILSUMMIT

Email Summit er årets konferencedag for dig med interesse for e-mail-marketing, teknologi og content. Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail-marketing og brænder for den udvikling, der sker indenfor feltet. På konferencen har du mulighed for at møde nogle af de dygtigste i branchen, mens du får rig mulighed for at netværke med andre passionerede nyhedsbrevs-nørder.

Læs mere her: https://www.emailsummit.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: 3.950 + moms
  • Hvornår på året: Februar/marts
  • Hvor: Odense

Konferencen finder sted næste gang den 7 marts. 2024.

Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 08-11-2022

5 bud på kompetencegivende assertions kurser

Vil du gerne styrke dine kommunikative kompetencer og opnå større gennemslagskraft? Vi har samlet 5 bud på spændende kurser i assertiv kommunikation.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Ehandelsdagen

E-handelsdagen er stedet, hvor du får dyrbar viden om, hvordan du bedst vækster din forretning. Det sker gennem foredrag og du får samtidig en unik mulighed for at møde andre ekøbmænd.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Lad ikke sproget blive en barriere - lær det

Samarbejder du med franskmænd, og er du sommetider på forretningsrejse i Frankrig? Måske elsker du bare landet, og elsker at bruge sommerferien her? Vil du gerne lære sproget, så du måske bedre kan begå dig i Frankrig? Så læs med her, og få indblik i, hvorfor et fransk kursus kan gå hen og blive en rigtig god investering. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-12-2022

Derfor bør I benytte Influencer Marketing

De fleste har stiftet bekendtskab med influencer marketing i privat sammenhæng, og flere virksomheder får fortsat øjnene op for brugen af influencer marketing. Men hvorfor bør man som virksomhed benytte Influencer Marketing? Vi har spurgt Daniel Ishøj Nielsen fra Represented by Bloggers Delight.

Læs mere