E-handelsprisen
14 mar 2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre.

E-handelsprisen er en festdag, hvor årets finalister hyldes. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel, når vi skal kåre årets vindere. Det er en aften der bliver uforglemmelig, som hverken du eller dine kolleger må (eller vil) gå glip af.

Prisfesten er relevant for alle inden for e-handelsbranchen - uanset om du er finalist til en e-handelspris, e-handler, leverandør til e-handelsbranchen, e-handelsstuderende, underviser i e-handel eller bare synes, at e-handel er spændende

Du kan læse mere her: https://www.danskerhverv.dk/e-handelsprisen/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: Fra 1.350 DKK + moms
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: København
Senest opdateret: 14 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 22-11-2021

Conversion Boost

Konverteringsoptimering handler både om at fastholde vækst og konkurrenceevne på det digitale marked, ligesom at salgsteknik, kundeindsigt, psykologi, design, brugerdata, split-test og meget mere er vigtigt at tage med.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er en årlig konference, der strækker sig over en uge. Her sættes de nyeste trends indenfor teknologien på dagsordenen med 100+ events og flere prominente talere.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Social Media Manageren

Her får du indblik i fremtidens kundeoplevelser, brandbuilding, kundeservice, salg, innovation og rekruttering på de sociale medier.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Webdagen

Webdagen er to inspirationsdage, hvor du hører om skarpe cases og gode erfaringer fra hele landet. Du bestemmer selv, om du blot vil deltage én dag, eller om du tager det fulde program med.

Læs mere