E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre.

E-handelsprisen er en festdag, hvor årets finalister hyldes. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel, når vi skal kåre årets vindere. Det er en aften der bliver uforglemmelig, som hverken du eller dine kolleger må (eller vil) gå glip af.

Prisfesten er relevant for alle inden for e-handelsbranchen - uanset om du er finalist til en e-handelspris, e-handler, leverandør til e-handelsbranchen, e-handelsstuderende, underviser i e-handel eller bare synes, at e-handel er spændende

Du kan læse mere her: https://www.danskerhverv.dk/e-handelsprisen/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: Fra 1.350 DKK + moms
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: København

Annoncer