Conversion Boost
22 nov 2021

Conversion Boost

På konferencen Conversionboost er der fokus på at få mere ud af de besøgende på jeres digitale kanaler. Konverteringsoptimering handler både om at fastholde vækst og konkurrenceevne på det digitale marked, ligesom at salgsteknik, kundeindsigt, psykologi, design, brugerdata, split-test og meget mere er vigtigt at tage med.

På konferencen lærer du at få mere ud af dit salg og marketingsbudget, her finder du inspiration og metoder til at identificere de potentialer der findes i dine konverteringer og sætte processen i system.

Læs mere her: https://conversionboost.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris:
  • Hvornår på året: Marts
  • Hvor: København
Senest opdateret: 22 nov 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 23-07-2020

Guide: lær at forstå de franske sociale koder i forretningsverdenen!

Samarbejder du med franskmænd? Er du sommetider på forretningsrejse i Frankrig? Vil du gerne blive bedre til at begå dig professionelt på fransk?

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

EMAILSUMMIT

Email Summit er årets konferencedag for dig med interesse for e-mail-marketing, teknologi og content. Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail-marketing og brænder for den udvikling der sker indenfor feltet. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Digital Marketing Europe

På Digital Marketing Europe konferencen er fokus på digital markedsføring. I løbet af arrangementets 2 dage har du blandt andet mulighed for at netværke med mere end 5000 deltagere fra 30+ forskellige lande og få indsigt gennem konferencens 40+ speakers.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

Læs mere