OEB
10 mar 2023

OEB - Shaping the future of learning

OEB Global har fokus på hvordan I kan inkorporere læringsteknologier, så I er med helt fremme i teknologiudviklingen. Få indsigt i muligheder og udfordringer der kommer inden for læringsteknologien, og hvordan I kan bruge teknologierne på konferencen.

Få inspiration til praksis, tilgange og strategier fra ledende virksomheder og branche specialister. Få indblik i case-studies og hvilke succesfaktorer de har arbejdet med, og vær med til at diskuttere måder at arbejde på, samtidig med at du netværker med et bredt internationalt publikum.

Læs mere her: https://oeb.global/

  • Antal dage: 3 dage
  • Pris: € 945.00excl. VAT
  • Hvornår på året: November
  • Hvor: Berlin
Senest opdateret: 10 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 08-03-2023

5 tips til dig, der skal tilbage på jobbet efter barsel

Der kan være mange ting, der har ændret sig, mens du har været på barsel. Der kan være indført nye ordninger, nye systemer, nye ledere og måske også ændringer i arbejdsgange. Det kan derfor være en god idé at være forberedt på ændringerne.

Læs mere
Sidst opdateret 05-01-2023

En fleksibel lønpakke - bruttolønsordningen

Bruttolønsordningen også kaldet lønomlægning eller den fleksible lønpakke, er en aftale mellem en medarbejder og en arbejdsgiver om at modtage et personalegode mod en kontant lønnedgang. Personalegodet modregnes altså i din løn og kan eksempelvis være: mobil, internet, uddannelse eller aviser og magasiner.

Læs mere
Sidst opdateret 15-07-2022

Sådan kommer du videre med dine HR drømme

Er du optaget af personlig og faglig udvikling, rekruttering og arbejdsmiljø? I denne guide giver vi dig et hurtigt overblik over mulighederne for videreuddannelse inden for HR-området. 

HR
Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan arbejder du agilt med HR

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af HR afdelingen i en virksomhed. Som HR afdeling har man nemlig ansvaret for medarbejderne i virksomheden, med alt fra rekruttering til trivsel. Så hvorfor er det vigtigt, at HR afdelingerne er agile? 

HR
Læs mere