Vis finduddannelse.dk som: Mobile
OEB

OEB -Shaping the future of learning

OEB Global har fokus på hvordan I kan inkorporere læringsteknologier, så I er med helt fremme i teknologiudviklingen. Få indsigt i muligheder og udfordringer der kommer inden for læringsteknologien, og hvordan I kan bruge teknologierne på konferencen.

Få inspiration til praksis, tilgange og strategier fra ledende virksomheder og branche specialister. Få indblik i case-studies og hvilke succesfaktorer de har arbejdet med, og vær med til at diskuttere måder at arbejde på, samtidig med at du netværker med et bredt internationalt publikum.

Læs mere her: https://oeb.global/

  • Antal dage: 3 dage
  • Pris: € 895 excl. VAT *
  • Hvornår på året: November
  • Hvor: Berlin
Senest opdateret: 14 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-06-2019

Træfpunkt HR

Få unik inspiration til nye HR-løsninger i din organisation på Danmarks ultimative største HR-event.

Læs mere
Sidst opdateret 11-08-2020

HR Vision

HR Vision er en række møder, events og forummer som fungere som inspiration, idegenerering og strategiske muligheder for dem der er med til at skabe HR landskabet på en sjov og holistisk måde.

Læs mere
Sidst opdateret 19-12-2019

SHRM 20

På SHRM 20 får du lejlighed til at høre nogle af de mest anerkendte, internationale tankegods inden for HR. I deres talks vil de sætte fokus på en række forskellige emner inden for HR. Læs mere her: https://www.shrm.org/ Antal dage: 3  Pris:  Hvornår på året: Juni / juli Hvor: San Diego, Califormien, USA
Læs mere
Sidst opdateret 19-12-2019

Merit Annual Summit

Mere end 100 HR Executives fra de største internationale virksomheder deltager på denne konference. Omdrejningspunktet er, hvordan vi får skabt fremtidens læring, innovation og vækst.  På Merit Annual Summit får du rig lejlighed til at deltage i engagerende og banebrydende workshops, debatter, talks og meget andet.  Læs mere her: https://www.meritsummit.com/ Antal dage: 2 Pris: Hvor ...
Læs mere