Vis finduddannelse.dk som: Mobile
HR Vison

HR Vision

HR Vision er en række møder, events og forummer, der fungerer som inspiration, idegenerering og strategiske muligheder for dem, der er med til at skabe HR landskabet på en sjov og holistisk måde.

På konferencen følger du et af fire spor; Leadership, learning & talent development, Culture & Employee Experience, Talent Acquisition & Future Skills eller Digitisation, Transformation & Future HR. Du får mulighed for at networke med en lang række internationale eksperter inden for HR.

Læs mere her: https://www.hrvisionevent.com/amsterdam/

  • Antal dage: 2 dage
  • Pris:
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: Amsterdam
Senest opdateret: 11 aug 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-06-2019

HRtechX

Kom med til den største nordiske konference inden for HR Tech. På konferencen har du mulighed for at følge tre spor: Rekruttering & Onboarding, Management & Retention samt Strategic HR & Leadership.

Læs mere
Sidst opdateret 14-06-2019

OEB -Shaping the future of learning

Få indsigt i muligheder og udfordringer der kommer inden for læringsteknologien, og hvordan I kan bruge teknologierne på konferencen. Få inspiration til praksis, tilgange og strategier fra ledende virksomheder og branche specialister.

Læs mere
Sidst opdateret 18-12-2019

Beyond HR Forum

Beyond HR Forum i Amsterdam er konferencen for dig, der er Senior HR Executive. Over to dage vil et væld af velrennomerede, internationale talere give deres bud på fremtidens arbejde,  fremtidens arbejdsplads og ikke mindst fremtidens HR.   Læs mere her: https://www.beyondhrforum.com/
Læs mere
Sidst opdateret 19-12-2019

SHRM 20

På SHRM 20 får du lejlighed til at høre nogle af de mest anerkendte, internationale tankegods inden for HR. I deres talks vil de sætte fokus på en række forskellige emner inden for HR. Læs mere her: https://www.shrm.org/ Antal dage: 3  Pris:  Hvornår på året: Juni / juli Hvor: San Diego, Califormien, USA
Læs mere