HR Vison
15 mar 2023

HR Vision

HR Vision er en række møder, events og forummer, der fungerer som inspiration, idegenerering og strategiske muligheder for dem, der er med til at skabe HR landskabet på en sjov og holistisk måde.

På konferencen kan du høre en masse spændende talere. Du kan faktisk skræddersy din egen HR-konference, hvor du kan vælge mellem mere end 50 forskellige sessioner, der fordeler sig over tre "tracks". Konferencen er samtidig en oplagt mulighed for at netværke med ligesindede og en lang række internationale eksperter inden for HR.

Læs mere her: https://www.hrvisionevent.com/amsterdam/

  • Antal dage: 2 dage
  • Pris: €2.499,00
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: Amsterdam
Senest opdateret: 15 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 31-01-2023

Hvordan får man mest ud af sin efteruddannelse?

Hvad kan man gøre for at alle de nye ting man lærer ikke forsvinder i glemslen? Vi har talt med en ekspert, som kommer med nogle gode råd. Vibe Aarkrog, lektor ved DPU, Danmarks Institut for pædagogik og uddannelse, og forsker i blandt andet transfer, der handler om hvordan man bruger det man lærer.

Læs mere
Sidst opdateret 18-10-2019

Udfordring #1 for kompetenceudvikling i 2019

Hvad er den største hindring for at medarbejdere, når det kommer til kompetenceudvikling? I følge 130 HR-professionelle at det er medarbejdernes manglende tid.

HR
Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan gør du arbejdet med lønadministration lettere

Lønadministration, HR, ansættelseskontrakter, anvisning af feriepenge m.m. Lyder det som nogle af de arbejdsopgaver, du sidder med til dagligt? Eller måske nogle af de arbejdsopgaver, du ønsker at beskæftige dig med i fremtiden? Visma DataLøn kan hjælpe dig med et relevant kursus. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 11-11-2022

Hvad er Quiet Quitting?

Efter en video gik viralt på TikTok i august 2022, kender flere og flere til begrebet Quiet Quitting. Men... hvad er Quiet Quitting egentlig? Vi vil forsøge at gennemgå det med dig i denne artikel.

Læs mere