HRtechX
15 mar 2023

HRtechX

Kom med til den største nordiske konference inden for HR Tech. På konferencen har du mulighed for at følge tre spor: Rekruttering & Onboarding, Management & Retention samt Strategic HR & Leadership.

HRtechX har et særligt fokus på fremtiden, og de forandringer der sker i organisationerne når det kommer til HR. Derfor kan du på konferencen både lære om teknologi, trends og best practices. Konferencen er både for dig der er HR-medarbejder, stakeholder og leder. HRtechX Copenhagen 2023 løber af stablen mandag den 25. september. 

Læs mere her: https://hrtechx.com/copenhagen/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: Fra 1.495 DKK + moms (Early bird pris. Normalpris: 3.995 DKK + moms)
  • Hvornår på året: September
  • Hvor: København
Senest opdateret: 15 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 15-07-2022

5 bud på proceskonsulent udddannelser

I denne guide går vi tæt på uddannelsen til proceskonsulent og sætter fokus på, hvad en proceskonsulent egentlig er og hvad vedkommende beskæftiger sig med.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2022

Hvordan rekrutterer man de stærkeste kandidater i 2019?

Kandidaterne har magten. Så kort kan en status på jobmarkedet anno 2019 skrives. Så hvordan tiltrækker I - som virksomhed - så den allerbedste kandidat? Det kræver nytænkning, siger CMO og co-founder i Statum, Alexander Kragh. Få hans bedste råd lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-08-2022

5 bud på at få en mere effektiv rekruttering

Vil du gerne arbejde inden for rekruttering og ansættelse af din organisations medarbejdere, men synes du, at valget af uddannelse er uoverskueligt? Denne guide kommer med 5 bud på gode kurser og uddannelser inden for rekruttering.  

HR
Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan arbejder du agilt med HR

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af HR afdelingen i en virksomhed. Som HR afdeling har man nemlig ansvaret for medarbejderne i virksomheden, med alt fra rekruttering til trivsel. Så hvorfor er det vigtigt, at HR afdelingerne er agile? 

HR
Læs mere