Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Merit Annual Summit

Mere end 100 HR Executives fra de største internationale virksomheder deltager på denne konference. Omdrejningspunktet er, hvordan vi får skabt fremtidens læring, innovation og vækst. 

På Merit Annual Summit får du rig lejlighed til at deltage i engagerende og banebrydende workshops, debatter, talks og meget andet. 

Læs mere her: https://www.meritsummit.com/

Antal dage: 2

Pris:

Hvornår på året: Februar

Hvor: Seville 

Senest opdateret: 19 dec 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-06-2019

HRtechX

Kom med til den største nordiske konference inden for HR Tech. På konferencen har du mulighed for at følge tre spor: Rekruttering & Onboarding, Management & Retention samt Strategic HR & Leadership.

Læs mere
Sidst opdateret 14-06-2019

OEB -Shaping the future of learning

Få indsigt i muligheder og udfordringer der kommer inden for læringsteknologien, og hvordan I kan bruge teknologierne på konferencen. Få inspiration til praksis, tilgange og strategier fra ledende virksomheder og branche specialister.

Læs mere
Sidst opdateret 06-09-2022

Træfpunkt HR

Få unik inspiration til nye HR-løsninger i din organisation på Danmarks ultimative største HR-event.

Læs mere
Sidst opdateret 18-12-2019

Beyond HR Forum

Beyond HR Forum i Amsterdam er konferencen for dig, der er Senior HR Executive. Over to dage vil et væld af velrennomerede, internationale talere give deres bud på fremtidens arbejde,  fremtidens arbejdsplads og ikke mindst fremtidens HR.   Læs mere her: https://www.beyondhrforum.com/
Læs mere