Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Offshore kurser - det siger udbyderne

Vi oplever på finduddannelse.dk en øget efterspørgsel på efteruddannelse relateret til offshore branchen. Vi blev derfor nysgerrige på, hvad det skyldes, så vi har taget en snak med en af de største udbydere af kurser til offshore industrien. Vi har interviewet Susanne Ellehage Justesen, som er uddannelseskonsulent hos AMU-Vest.


Oplever I også en større efterspørgsel på offshore kurser, og hvad tror du er årsagen?

Det gør vi helt sikkert. Man kan ikke skjule, at Esbjerg er energi-byen. Det har også været fremme i medierne for nylig, at man forventer, at der inden for de kommende år kommer 1000 nye stillinger til byen. Rigtig mange virksomheder søger til Esbjerg ved opstart af forretning inden for offshore og onshore.


Hvor arbejder hovedparten af de kursister I har på jeres offshore kurser?

De arbejder overalt i verden, derfor er vores kurser også opbygget, så de kan tages af folk, som har arbejde i alle lande.


Hvordan ser du udviklingen i den nærmeste fremtid inden for offshore kurser?

Vi er positive – har investeret 11 millioner kroner i en nye multihal, så der kan undervises i endnu flere hold i faldsikring- og højderedningskurser. Vi er klar til at udbygge mulighederne, også for at afholde kurser i weekenden og aftener. Vi regner med endnu flere tilmeldte på vores kurser fremover.


Opkvalificering?

Du kan finde efteruddannelse og opkvalificeringskurser på blandt andet AMU-Vest, KursusCenter Vest og Rescue Center Denmark. I vores offshore guide kan du finde mere information omkring, hvilke kurser du skal tage for at kvalificere dig til de forskellige offshore jobs.


Sikkerhedskurser

Når du skal arbejde i offshore branchen, så er det først og fremmest et krav, at du har de obligatoriske kurser inden for sikkerhed. Der er blandt andet kurser såsom:

  • GWO-pakken
  • L-AUS
  • Arbejde i højden      
  • Førstehjælp
  • Basic Offshore Induction Safety & Emergency Training incl. HUET

Find dit næste offshore kursus her

Senest opdateret: 29 jul 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 26-06-2020

Få glæden tilbage i dit arbejdsliv

Læs Nanna Agerlins bud på, hvorfor man mister lykkefølelsen i arbejdslivet, og hvordan man får den tilbage. 

Læs mere
Sidst opdateret 27-05-2020

Hvad er NLP coaching?

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en populær specialistteknik. Teknikken anvendes ofte af coaches til at nedbryde de mentale barrierer, som vi alle har skabt over tid, så vi kan ændre vores adfærdsmønstre. I denne vejledning kan du læse, hvordan du selv kan bruge NLP teknikker i dit private og professionelle liv.

Læs mere
Sidst opdateret 27-05-2020

Forståelse er godt for lederskabet

Få de bedste tips til, hvordan du bliver en forstående, omsorgsfuld og nærværende leder lige her. 

Læs mere