Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Der skal du tage et kursus i projektledelse

Et kursus i projektledelse giver dig større overblik og klæder dig på til at kunne tage kontrol over diverse projekter i dit daglige arbejde. Du lærer at forstå projektets kompleksitet og få overblik over relevante interessenter og risici. Derudover lærer du også at håndtere de ændringer, der måtte komme undervejs. Med grundlæggende projektværktøjer og projektmodeller, kan du udarbejde en plan, der gør det muligt at få succes med projektet.

Pernille Gravesen, der til daglig arbejder som Online Manager for Stofa har taget et projektlederkursus hos Projectia. Pernille har taget kurset med ønske om at udvide sine kompetencer og arbejde mere effektivt i hverdagen.

Hvorfor valgte du at tage projektlederkurset?

Når man har en dagligdag, der primært består større og mindre projekter, er det essentielt at have en veludrustet projektlederværktøjskasse, for at kunne arbejde effektivt og undgå nogle af de faldgrupper, man ofte rammer, når det skal gå stærkt. Jeg havde et ønske om at tage en projektlederuddannelse, som en del af min kompetenceudvikling.

Var kurset det, du havde forventet?

Uddannelsen var meget mere end forventet. Det var et meget intensivt forløb, men både indhold og form gjorde, at jeg både fik en teoretisk og praktisk indføring i de essentielle projektleder-redskaber. Vigtigst af alt, gik jeg derfra med et klart billede af et projektforløb, og en erkendelse af, hvordan jeg fremadrettet kan optimere mit daglige arbejde. 

Føler du dig mere kompetent efter forløbet?

Helt sikkert. Jeg er mere rustet til at få stillet de rigtige spørgsmål til de rigtige mennesker, indhente den nødvendige viden, sikre en løbende forventningsafstemning og sidst, men ikke mindst, planlægning. 

Kan du bruge din nye viden i praksis på dit arbejde?

Ja, jeg bruger den hver dag både i og udenfor projektregi. For udover planlægningen og gennemførelsen af projekter, kan jeg bruge projektledermetoderne til at lede mig selv i pressede situationer. Det betyder, at jeg er blevet bedre til at lave nogle benhårde prioriteringer, fastholde fokus og dermed undgå situationer, der kan føre til stress.

Hvad er det bedste ved kurset?

Udover indholdet – var det helt sikkert formen. Det er en meget involverende undervisningsform, der læner sig op af de situationer, man reelt kommer ud for.

Hvad er dit bedste råd til personer, der er interesserede i at tage et kursus inden for projektledelse hos Projectia?

Alle kan bruge en projektlederuddannelse. Der er selvfølgelig noget teoretisk materiale, som er med til at danne et nødvendigt vidensfundament, men i bund og grund består projektledelse af nogle grundlæggende metoder, der kan give dig et professionelt og personligt kompetenceløft.

Find et kurses, der passer til dine præferencer!

Pernille har taget projektlederkurset hos Projectia, der målrettet arbejder med at hjælpe virksomheder og organisationer med at blive effektive i projektledelse. Forløbet skræddersyes til din virksomhed efter type og behov.

Find flere kurser inden for projektledelse

Senest opdateret: 27 maj 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 25-09-2020

Top 30 kompetencer inden for projektledelse

Hvilke kompetencer besidder projektlederen af 2018 egentlig?

Læs mere
Sidst opdateret 27-05-2020

10 gode grunde til at tage en projektlederuddannelse

Øg din værdi på arbejdsmarkedet og modtag de rette redskaber til at lede succesfulde projekter. Fordelene ved en projektlederuddannelse er mange. Her er 10 af dem. 

Læs mere
Sidst opdateret 27-05-2020

Effektiv projektledelse

Måske overvejer du, hvad forskellen er på agil projektledelse og almindelig projektledelse er? Læs med her, og find ud af det. 

Læs mere
Sidst opdateret 19-06-2020

Hvilken projektledercertificering er bedst til dig?

Markedet for projektledercertificeringer kan være svært at gennemskue. Mulighederne er mange, men hvilken én er så den helt rette for dig? 

Læs mere