Guide: Effektive Erhvervsuddannelser | Læs mere lige her

Guide: Effektive Erhvervsuddannelser

Jet Reports kurser

Lær at lave flotte Jet Reports-rapporter

Tag et Jet Reports-kursus og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI'er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller. Du starter fra bunden, og du får med Jet Reports-kurset en grundig, praktiskorienteret indføring, der gør dig i stand til at arbejde dynamisk og visuelt med dataudtræk fra Microsoft Dynamics Navision. 

Kurset i sin helhed består af to separate 1-dagskurser, hhv. et grundlæggende og et udvidet kursus. Dermed er det efter behov muligt at booke kurserne enkeltvis eller samlet - alt efter om du har styr på det basale, eller om den fulde pakke med introduktion ønskes. 

Du kan også få kurserne som virksomhedskursus

Du kan også booke et skræddersyet virksomhedskursus i din virksomhed. Benchmark IT tager ud til jer med et kursus tilrettelagt efter de rapporteringsbehov, I har. De praktiske øverlser i kurset vil tage udgangspunkt i jeres virksomheds egne rapporter. Kurset varer mellem 1-2 dage afhængigt af jeres virksomheds behov.

Excel kurser

Optimer dine Excel-kompetencer med et Excel-kursus

Lær alle Excels smarte funktioner på et af de effektive Excel-kurser og gør dit daglige arbejde mærkbart lettere. 

I samarbejde med Exceleksperten.dk udbyder Benchmark IT deres populære Excel-kurser til dig, der ønsker at optimere dine Excel-kompetencer. Vælg mellem 4 forskellige faste kurser eller et skræddersyet virksomhedskursus tilrettelagt efter dine ønsker og behov. 

ExcelEkspertens Excel-kurser bygger på praktisk og effektiv undervisning, der tager udgangspunkt i dit niveau og dine arbejdsopgaver. 

Er du klar til ny viden? 

Benchmark IT har mange års erfaring inden for undervisning i både Jet Reports og Excel, og har på baggrund af denne erfaring sammensat kurser, øvelser og kursusmateriale, så du som kursist kommer hjem med både teoretisk viden og praktisk kunnen.

Læs mere om kurserne lige her 

Senest opdateret: 15 jul 2022