Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Professionshøjskoler i Danmark

Professionshøjskoler

Professionshøjskolerne og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udbyder en bred palette af praksisnære professionsbachelorer samt efter- og videreuddannelse på et internationalt fagligt niveau. Der uddannes således højt kvalificeret arbejdskraft til både den private og offentlige sektor såsom for eksempel lærere, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, grafiske designere og journalister.

Professionshøjskolen UCC

Professionshøjskolen UCC udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for pædagogik og undervisning, ledelse og sundhed. Der optages studerende i København og Hillerød.

Professionshøjskolen Metropol

Professionshøjskolen Metropol udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for pædagogik og undervisning, sundhed, krop og ernæring, natur og teknologi samt ledelse og administration. Der optages studerende i København, Hillerød og Bornholm.

University College Sjælland

University College Sjælland udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for pædagogik og undervisning, krop, sundhed og ernæring, administration, social vejledning og beskæftigelse samt ledelse og organisation. Der optages studerende i Roskilde, Næstved, Slagelse, Kalundborg, Sorø, Vordingborg og Nykøbing Falster.

University College Lillebælt

University College Lillebælt udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for pædagogik, undervisning, sundhed og samfund i henholdsvis Odense, Svendborg, Vejle og Jelling.

University College Syddanmark

University College Syddanmark udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for ernæring, krop, sundhed og psykiatri, pædagogik og undervisning, administration og rådgivning, grafisk og it-baseret kommunikation samt lyddesign. Der optages studerende i Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg og Aabenraa.

VIA University College

VIA University College udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for diakoni, socialpædagogik, pædagogik og undervisning, krop, sundhed og ernæring, salg, kommunikation og marketing, design og bygningskonstruktion. Der optages studerende i Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg, Aarhus N og Aarhus C.

University College Nordjylland

University College Nordjylland udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for krop, sundhed og ernæring og sundhed, byggeri, energi og miljø, design og multimedie, eksport og markedsføring, industri og produktion, IT og programmering, pædagogik og undervisning, sport, service og oplevelser samt økonomi og samfund. Der optages studerende i Aalborg, Hjørring, Thisted.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks medie og journalisthøjskole udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for fotografisk, visuel, kreativ og almen kommunikation, design, foto- og journalistik, medieproduktion og –tilrettelæggelse, ledelse, idé- og konceptudvikling samt mobile og sociale medier. Der optages studerende i København og Aarhus.  

Senest opdateret: 22 mar 2017